CM 2022

Brazilia si Coreea de Sud lupta pentru un loc in sferturi (luni, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/CBF_Futebol

Stadionul 974 construit din containere gazduieste, luni seara, de la ora 21:00, meciul Brazilia - Coreea de Sud care conteaza pentru faza optimilor de finala la Cupa Mondiala din Qatar.

Cotele CASA Pariurilor: Brazilia 1.28| Egal 5.90| Coreea de Sud 9.50

Brazilia a incheiat Grupa G pe primul loc la diferenta de un gol fata de Elvetia, dupa ce a pierdut ultima partida, 0-1 cu Camerun.

Un meci in care Tite si-a menajat titularii, iar rezervele Braziliei au ratat din toate pozitiile, cu Martinelli cap de afis la acest capitol.

Coreea de Sud a incheiat Grupa H pe locul secund, dar in ultima etapa a revenit de la 0-1 si a invins Portugalia, devansand Uruguay la numarul de goluri marcate.

Brazilia s-a calificat in faza eliminatorie la Cupa Mondiala pentru a noua oara consecutiv. Ultima oara cand Brazilia a fost eliminata in optimi s-a intamplat in urma cu 32 de ani, 0-1 cu Argentina, dupa golul marcat de Claudio Caniggia.

Coreea de Sud a trecut o singura data de optimi, la editia din 2002 pe care a gazduit-o impreuna cu Japonia, cand a ajuns in semifinale.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de sapte ori, ultima oara chiar in vara acestui an intr-un amical castigat de Brazilia, cu 5-1.

De altfel, brazilienii au castigat sase dintre disputele de pana acum, Coreea de Sud avand o singura victorie, un 1-0 in 1999. Toate meciurile au avut un caracter amical.

Accidentat in primul meci, cu Serbia, Neymar revine in echipa Braziliei dupa ce a ratat urmatoarele doua meciuri.

Echipele probabile

Brazilia: Alisson; Militao, Marquinhos, Silva, Danilo; Paqueta, Casemiro, Neymar; Raphinha, Richarlison, Vinicius Jr.

Coreea de Sud: Seung-gyu; Moon-hwan, Kyung-won, Young-gwon, Jin-su; In-beom, Woo-young; Hee-chan, Kang-in, Heung-min; Gue-sung.



Brazilia si Coreea de Sud lupta pentru un loc in sferturi (luni, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor