CM 2022

Avancronica meciului Spania - Germania, capul de afis al zilei de duminica la Cupa Mondiala. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/SEFutbol/

Cele doua super puteri ale fotbalului european se infrunta pe stadionul Al Bayt cu obiective diferite, duminica seara, de la ora 21:00, intr-un meci din Grupa E la Cupa Mondiala.

Cotele CASA Pariurilor: Spania 2.32| Egal 3.70| Germania 3.05

Spania a debutat cu o victorie la scor (7-0) impotriva celor din Costa Rica si viseaza la perspectiva unui nou titlu mondial.

Germania isi joaca viitorul la Cupa Mondiala din Qatar, dupa ce in prima etapa a fost invinsa surprinzator de Japonia, cu 2-1.

Die Mannschaft risca eliminarea pentru a doua editie la rand dupa faza grupelor la Cupa Mondiala in cazul unei infrangeri cu Spania.

De 25 de ori s-au mai intalnit cele doua formatii pana acum. Germania a castigat noua partide, Spania s-a impus de opt ori si alte opt meciuri s-au incheiat la egalitate.

Va fi a cincea confruntare intre Spania si Germania la Cupa Mondiala, unde nemtii au adunat doua victorii, in timp ce ibericii au castigat o singura data.

Germania - Spania 2-1 (1966)
Germania - Spania 2-1 (1986)
Spania - Germania 1-1 (1994)
Spania - Germania 1-0 (2010)

Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in Liga Natiunilor, in 2020, cand Spania a administrat Germaniei o infrangere usturatoare, scor 6-0. Pe terenul nemtilor fusese 1-1.

Germania n-a mai castigat in fata Spaniei din 2014, cand s-a inregistrat un 1-0 intr-un amical.

Doar doua victorii a adunat Germania in ultimele noua meciuri disputate in toate competitiile la nivel international.

O realitate care l-a facut pe selectionerul Hansi Flick sa recunoasca deschis ca echipa sa se afla sub presiune inaintea duelului cu Spania de duminica (21:00).

Echipele probabile

Spania: Simon; Azpilicueta, Rodri, Laporte, Alba; Pedri, Busquets, Gavi; F. Torres, Asensio, Olmo.

Germania: Neuer; Sule, Rudiger, Schlotterbeck, Raum; Kimmich, Gundogan; Gnabry, Muller, Musiala; Havertz.



Avancronica meciului Spania - Germania, capul de afis al zilei de duminica la Cupa Mondiala. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor