CM 2022

Argentina - Croatia, prima semifinala la Cupa Mondiala (marti, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://twitter.com/Argentina

Turneul final al Cupei Mondiale din Qatar a ajuns in faza semifinalelor, iar in primul duel se vor infrunta dubla campioana Argentina si Croatia, echipa care a disputat finala in urma cu patru ani. Meciul va fi live text aici pe onlinesport.ro

Cotele CASA Pariurilor: Argentina 1.95| Egal 3.35| Croatia 4.55

Ambele echipe au ajuns in semifinale dupa lovituri de departajare in sferturile de finala. Argentina a trecut de Olanda, dupa ce a condus cu 2-0 si s-a vazut egalata la ultima faza a meciului dupa o lovitura libera usor acordata batavilor. Emiliano Martinez a fost eroul sud-americanilor, cu doua penalty-uri aparate.

Croatia a rasturnat calculele hartiei si a trecut de Brazilia, de asemenea la loviturile de la 11 metri. Neymar deschisese scorul in minutul 105, croatii egaland prin Petkovic la capatul unui contraatac, in minutul 117. Un singur sut pe poarta a avut Croatia in meciul cu Brazilia, cel de la gol.

De cinci ori s-au mai intalnit pana acum Argentina si Croatia, doua dintre dispute avand loc chiar la Cupa Mondiala. Argentina a castigat cu 1-0 in 1998, dar chiar si asa croatii ajungeau pana in semifinale si terminau turneul final pe locul al treilea. In urma cu patru ani, Croatia administra Argentinei cu catgoric 3-0. Celelalte trei dispute au avut un caracter amical.

Argentina a inceput competitia din Qatar cu o infrangere neasteptata, 1-2 cu Arabia Saudita. Au urmat trei victorii la rand si egalul cu Olanda transat la 11 metri.

Croatia nu a avut un parcurs stralucit, terminand pe locul doi intr-o grupa castigata de Maroc si din care a mai facut parte Belgia, una dintre marile dezamagiri ale competitiei.

O singura victoria a obtinut Croatia la aceasta editie de Mondial, 4-1 cu Canada. In rest, oamenii lui Zlatko Dalic au adunat nu mai putin de patru remize, in faza eliminatorie trecand de fiecare data la 11 metri.

Echipele probabile

Argentina: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; Fernandez, De Paul, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez,

Croatia: Livakovic; Juranovic, Gvardiol, Lovren, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Pasalic, Kramaric, Perisic.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Italia, cu Daniele Orsato la centru.



Argentina - Croatia, prima semifinala la Cupa Mondiala (marti, 21:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor