Cupa Mondiala de Fotbal

Messi revine cu gol decisiv la nationala Argentinei

Lionel Messi a revenit in nationala Argentinei si a marcat golul victoriei in meciul cu Uruguay din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Retras din nationala dupa pierderea finalei Copei America la loviturile de departajare contra nationalei statului Chile, Messi a fost induplecat de fani sa revina si a facut-o in stil de mare jucator.

Liderul nationalei Argentinei a marcat, joi noapte, unicul gol al meciului disputat pe teren propriu cu Chile. Un gol reusit in minutul 43 cu sut din afara careului deviat in poarta de un fundas advers.

A fost al 56-lea gol marcat de Messi pentru nationala Argentinei, echipa care a jucat mai bine de o repriza in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Dybala.

Un suporter argentinian a patruns pe teren in timpul meciului si i-a pupat ghetele lui Messi, apoi s-a imbratisat cu acesta inainte de a fi interceptat de fortele de ordine.

Brazilia, recent campioana olimpica, a invins Ecuador in deplasare, cu 3-0, goluri Neymar si Juan Jesus (2), Bolivia a trecut de Peru, cu 2-0, iar Columbia s-a impus in fata celor din Venezuela cu acelasi scor, 2-0.

Argentina conduce in clasament, cu 14 puncte, urmata de Uruguay, Columbia si Ecuador (13), respectiv Brazilia si Paraguay (12). Primele patru echipe se califica direct la Cupa Mondiala, iar a cincea va sustine o dubla de baraj.



Messi revine cu gol decisiv la nationala Argentinei