Cupa Mondiala de Fotbal

Cupa Mondiala din 2022 ar putea avea loc cu putin inaintea Craciunului

FIFA propune organizatorilor din Qatar sa organizeze turneul final al Cupei Mondiale din anul 2022 in lunile noiembrie si decembrie, iar finala ar putea avea loc cu putin inaintea Craciunului.

Chiar daca deocamdata totul se rezuma la stadiul de propunere, reactiile nu au intarziat sa apara, iar un fost international englez, David James, considera totul fiind o simpla gluma.

“Schimbarea datei competitiei este o gluma, chiar daca imi place sa cred ca orice natiune din cadrul FIFA are dreptul de a organiza o Cupa Mondiala”, a spus James, citat de BBC.

Pe de alta parte reprezentantii cluburilor europene fac presiuni la cel mai inalt nivel pentru mutarea competitiei la inceputul lunii mai, adica pana ce in Qatar nu se vor fi instalat temperaturile insuportabile de peste 40 de grade Celsius la orele amiezii.

Dezbaterile pe aceasta tema abia au inceput si in cateva zile este asteptat un raspuns oficial din partea celor implicati.Cupa Mondiala din 2022 ar putea avea loc cu putin inaintea Craciunului