Cupa Mondiala 2014

VIDEO Ibrahimovic loveste un adversar din Feroe cu mingea in fata

Zlatan Ibrahimovic este recunoscut drept un tip conflictual, iar in ultimul meci sustinut in nationala Suediei contra celor din Feroe si-a dat din nou examenul de "buna purtare".

Pe langa cele doua goluri marcate in poarta bataiosilor feroezi, Ibrahimovic a avut ceva de impartit cu mai multi jucatori adversi pe care i-a numit "provocatori".

"Se plangeau tot timpul. Niciodata nu am mai intalnit o echipa care sa se planga atat de mult. Au provocat tot timpul, dar au facut-o intr-un mod negativ. Ei au zero puncte in grupa, dar se plang tot timpul. Poate daca s-ar concentra mai mult pe fotbal ar putea obtine si ei un punct", a declarat Ibrahimovic dupa meciul cu Insulele Feroe.

De cealalta parte, feroezii au propria versiune si il acuza pe Ibrahimovic de aroganta si lipsa de respect. Cel mai mult a avut de suferit portarul Nielsen, urmasul celebrului goalkeeper cu caciulita care lua sapte goluri in Ghencea de la nationala Romaniei in 1992.

"Noi am jucat cinstit, dar niciodata nu am umilit niciodata pe nimeni intr-o asemenea maniera. Ne-au spus tot meciul ca suntem pescari. Da, suntem pescari si face parte din cultura noastra. Unii jucatori suedezi ar trebui sa se uite mai mult in oglinda", a declarat selectionerul danez al Insulelor Feroe, danezul Samuelson.



VIDEO Ibrahimovic loveste un adversar din Feroe cu mingea in fata