Cupa Mondiala 2014

Scolari: "Brazilia are o mana pe Cupa Mondiala"

Antrenorul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, spune ca echipa sa are o mana pe Cupa Mondiala. Declaratiile au fost facute pe un ton dur, incercand sa raspunda criticilor venite inainte de meciul de vineri cu Columbia, de la Fortaleza.

Conferinta de presa a fost una tensionata, iar Scolari a insistat ca echipa campioana mondiala din 2002 se afla pe drumul de a lua din nou trofeul, in propria tara.

"Are Brazilia in continuare o mana pe trofeu? Da, are", a spus Scolari.

Scolari a fost criticat de fosti jucatori, printre care si cei campioni mondiali din 1970, mai exact capitanul Carlos Alberto. Principalul motiv de critica a fost psihologul echipei, Regina Brandao.

Brandao, un nume feminin cu care Scolari colaboreaza, a venit in cantonamentul Braziliei dupa ce mai multi jucatori au izbucnit in lacrimi la imnul national si de asemenea dupa penaltyurile cu Chile din optimi.

Scolari a spus despre ea: "Este organizata si stie ce face. Va veni din nou duminica si luni. A participat intr-un mod foarte placut. Dar nu ea ne face sa castigam. Nu este platita sa faca asta".

Scolari a tinut sa le spuna unor jurnalisti pe care ii exclusese de la o actiune de presa de la inceputul saptamanii: "Daca nu va place, duceti-va la dracu".

Brazilia a ajuns pentru a sasea oara in sferturile de finala la un Campionat Mondial. La ultimele doua a fost eliminata in acesta faza.



Scolari: "Brazilia are o mana pe Cupa Mondiala"