Cupa Mondiala 2014

Messi, in centrul unui scandal inante de Argentina - Bosnia (video)

Leo Messi a fost surprins inainte de meciul Argentinei cu Bosnia de duminica noapte in niste imagini video care nu prea ii fac cinste. In filmare se vede cum Messi pare sa ignore un copil care ii intinsese mana ca sa il salute. Ulterior a fost publicat un clip complet, in care se vede ca vedeta se intoarce spre copii, dupa ce da mana cu arbitrii, ceea ce arata doar ca a actionat in ordinea prioritatilor.

Capitanul Argentinei suradea trecand prin fata copiilor care ii asteptau pe jucatori in tunelul de acces spre teren. Unul dintre micuti i-a intins mana, insa Messi nu a dat noroc.

Initial a aparut doar prima parte a imaginilor de mai sus, ceea ce i-a facut pe unii sa spuna ca Messi a ignorat copilul si l-a lasat cu mana intinsa, ceea ce a stranit un scandal pe retelele sociale.

Numai ca ulterior a fost publicata si varianta completa a imagnilor, cea de mai sus. Se vede ca Messi s-a intros sa dea mana cu copiii dupa ce s-a salutat cu arbitri. Insa, primul pusti deja plecase, fiind in locul sau altul mai norocos pe care Messi l-a salutat.



Messi, in centrul unui scandal inante de Argentina - Bosnia (video)