Cupa Ligii

Viitorul elimina dramatic CSU Craiova la loviturile de departajare

Viitorul Constanta s-a calificat, joi seara, in sferturile de finala ale Cupei Ligii, cu 9-8 in fata celor de la CSU Craiova in urma executarii loviturilor de departajare.

Straton, portarul Craiovei pentru acest meci, a aparat doua dintre loviturile celor de la Viitorul, dar tot el si-a ingropat echipa ratand ultimul penalty.

Ferfelea si Mazarache au avut in picior sansa calificarii Craiovei, dar au sutat peste poarta ratand prea usor loviturile lor.

Pentru cei de la Viitorul au ratat Casap si Ganea, dar in final portarul Albut si-a transformat lovitura si a pus presiune pe omologul sau din poarta Craiovei, presiune care a dat rezultate Straton ratand.

Partida a debutat cu ocazia lui Bancu, care a reluat peste poarta lui Albut din interiorul careului. Cei de la Viitorul au ripostat prin suturile de la distanta ale lui Benzar (19, 21. 45), toate trei retinute de Straton.

Acelasi Benzar a fost cel care a creat pericol la poarta adversa in debutul partii secunde, dar sutul sau din minutul 57 a ocolit poarta.

Doua minute mai tarziu Chitu a reluat cu capul spre poarta, insa Straton a retinut fara probleme. Ivan a sutat de la marginea careului constantean putin peste poarta lui Albut in minutul 67, aceasta fiind si ultima faza notabila din timpul regulamentar.

In finalul prelungirilor, minutul 118, Viitorul a marcat prin fundasul stanga Boli, dar golul a fost anulat corect pentru o pozitie afara din joc.

FC Viitorul: Albut - Ciupe (61 Filip), Miselaricu (88 Aganovic), Boli, Ganea - Benzar, Munteanu (71 Casap), Achim - Nicolita, Gavra, Chitu.

CSU Craiova: Straton – Dumitras (88 Herghelegiu), Popov, Kay, Tirnacop - Ivan, Madson, Zlatinski, Bancu - Ferfelea, Curelea (79 Mazarache).



Viitorul elimina dramatic CSU Craiova la loviturile de departajare