Cupa Ligii

Steaua straluceste in ceata si se califica in semifinalele Cupei Ligii

Steaua a trecut repede peste eliminarea din Europa League si s-a impus cu 3-0 in fata celor de la CSMS Iasi in ultimul sfert de finala ale Cupei Ligii.

Breeveld, Rusescu si Tosca au marcat pentru succesul echipei din Ghencea in ceata de la Iasi, unde echipa locala a pus mai putine probleme decat o facuse in urma cu o saptamana pe terenul campioanei.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor la patrunderea lui Onduku blocata de Papp, dar Steaua a deschis scorul in minutul 12 prin Breeveld.

Mijlocasul olandez a plasat un sut din interiorul careului dupa centrarea lui Neagu de pe dreapta si l-a invins pe Caparco, inlocuitorul suspendatului Grahovac.

Rusescu a majorat avantajul Stelei in minutul 30 in urma unei faze de la coltul terenului. Neagu a repus din corner, Luchin a prelungit cu capul la bara a doua si Rusescu, fara marcaj, a indeplinit o simpla formalitate.

La patru minute distanta de la aceasta reusita gazdele puteau reveni in meci dupa o gafa a lui Bourceanu in preajma propriului careu. Mijlocasul stelist a pierdut mingea incurcat in propriul dribling si l-a lasat pe Wesley singur cu Cojocaru, insa acesta a blocat in extremis.

Ritmul jocului a scazut in partea secunda, iar pe acest fond Steaua a mai modificat o data tabela prin Alin Tosca. Bine gasit de Sanmartean in suprafata de pedeapsa, Tosca a scuturat tabela si a inchis jocul.

CSMS Iasi: Caparco - Voicu, Mihalache, Plamada, Badic - Cretu, Olah - Bosoi (Mitic '37), Wesley (L. Dobre '46), Ciucur - Onduku (Novac '67). Antrenor: Nicolo Napoli.

Steaua Bucuresti: Cojocaru - Rapa (Valceanu '67), Luchin, Papp, Latovlevici - Breeveld, Bourceanu - Neagu (Matei '62), Sanmartean (Pham Huy '81), Tosca - Rusescu. Antrenor: Constantin Galca.

Cartonase galbene: Ciucur '54 / Neagu '26.

Arbitri: Robert Dumitru - Valentin Avram, Marius Badea - Adrian Illyes



Steaua straluceste in ceata si se califica in semifinalele Cupei Ligii