Cupa Ligii

Steaua se califica fara emotii in semifinalele Cupei Ligii cu patru debutanti in echipa

Cu nu mai putin de patru debutanti in primul 11 si o echipa din care au lipsit numerosi titulari de drept, Steaua s-a impus cu 2-0 (1-0) in deplasare contra celor de la FC Botosani.

Tudorie a pus capul pentru 1-0 la ultima faza a primei reprize si Ovidiu Popescu a stabilit scorul final la patru minute dupa pauza.

La ambele goluri pasa decisiv a venit din partea croatului Antonio Jakolis, unul dintre debutantii Stelei, un jucator care s-a integrat perfect in angrenajul echipei bucurestene. 

Acesta a ratat de altfel si prima ocazie a Stelei, in minutul 26, cand a scapat singur cu portarul la o pasa a lui Man si a fost blocat de veteranul Albut.

Au mai debutat la Steaua atacantul Dennis Man, folosit 52 de minute la doar doua zile dupa transferul de la UTA, un jucator care promite mult.

De asemenea, Wilfred Moke a inceput meciul ca fundas central in linie cu Mitrea si l-a incheiat mijlocas la inchidere dupa intrarea lui Tamas. In poarta Stancioiu a oferit siguranta si s-a achitat de sarcini intr-un meci in care botosenenii nu au prins de prea multe ori cadrul portii.

Steaua a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce capitanul Achim a fost eliminat in minutul 78 pentru cumul de cartonase galbene.

Golofca in minutul 35 cu sut peste poarta dupa un corner si Roman in finalul meciului cu o executie spectaculoasa au ratat cele mai mari ocazii pentru gazde. De asemenea, Fulop a trecut si el putin pe langa golul care ar fi relansat partida in minutul 76.



Steaua se califica fara emotii in semifinalele Cupei Ligii cu patru debutanti in echipa