Cupa Ligii

Steaua-Concordia, avancronica Finalei Cupei Ligii (LIVE 20:00)

Steaua si Concordia Chiajna se intalnesc, duminica seara, de la 20:00, pe Arena Nationala, in finala Cupei Ligii, meci care ar fi trebuit sa aiba loc in luna mai si care a fost amanat din cauza programului echipei nationale inaintea Campionatului European.

Steaua este neinvinsa in amicalele disputate in aceasta vara si a aratat o forma buna la meciurile disputate in cantonamentul din Olanda.
 
In meciul de duminica seara, Laurentiu Reghecampf nu se va putea baza pe Alexandru Chipciu si Fernando Varela, cei doi urmand sa plece de la in zilele urmatoare.
 
Patronul Gigi Becali s-a aratat mai mult decat optimist inaintea confruntarii cu Concordia si anunta o ploaie de goluri.
 
“Le dam cinci sau sase goluri, nu-mi fac nicio grija”, spunea Becali inaintea partidei.
 
Chiajna a revenit in Romania abia sambata seara dupa ce a fost blocata la Istanbul din cauza loviturii de stat esuate din Turcia. Echipa pregatita de Emil Sandoi ar fi trebuit sa revina la Bucuresti vineri seara, insa din cauza framantarilor politice din Turcia sosirea in tara a fost decalata cu mai bine de 24 de ore.
 
“Fotbalul a fost pe locul doi pentru noi. Ce am vazut acolo se intampla doar in filme. Arme, explozii, ceva ce nu vreau sa mai traiesc. Chiar si daca nu se intamplau aceste lucruri, Steaua era favorita”, a declarat fundasul Stefan Barboianu de la Concordia Chiajna.
 
Echipele probabile
 
STEAUA (4-2-3-1): Nita - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovic - Muniru, Achim - Popa, Stanciu, Hamroun - Tudorie.
CONCORDIA CHIAJNA (4-5-1): Balgradean - Feussi, Tincu, Mamele, Bucurica - Melinte, Madeira, Rosu, Cristescu, Gradinaru - Pena.

Fortuna ofera o cota de 2.65 pentru un meci in care ambele echipe vor marca.



Steaua-Concordia, avancronica Finalei Cupei Ligii (LIVE 20:00)