Cupa Ligii

Solutie extrema aleasa de timisoreni: bocanci cu cuie pentru meciul de la Targu Mures!

Semifinala Cupei Ligii dintre ASA Tg.Mures si ACS Poli Timisoara de miercuri seara, ora 20:30, este serios pusa sub semnul intrebarii din cauza starii gazonului arenei Transil.

In teorie acesta ar trebui prevazut cu o instalatie de incalzire care, de asemenea in teorie, ar fi trebuit pornit cu o luna in urma, insa la partida de campionat cu Pandurii terenul muresenilor a fost inghetat bocna, iar dupa pauza jucatorii gorjeni au refuzat sa mai iasa la joc.

Unul dintre oficialii de la ASA a declarat dupa acel meci de trista amintire ca "instalatia de incalzire este defecta", insa in realitate defectiunea se traduce prin absenta totala a acesteia.

ASA Tg.Mures dispune de o licentiere provizorie care este reinnoita la fiecare sase luni, cel mai probabil in anotimpul calduros.

Solutia extrema

LPF spune ca doar arbitrul este indreptatit sa decida la ora jocului daca meciul poate avea sau nu loc, iar jucatorii de la Timisoara sunt hotarati sa apeleze la o solutie extrema pentru a putea juca.

"Domnul Popa ne-a spus să ne luăm bocanci cu cuie, dacă nu suntem lăsați să jucăm cu ele, nu vom intra în teren. Nu pot să înțeleg cum se joacă pe un asemenea teren, cum permit cei de la Ligă să se joace. Ei stau la căldură în birouri și ordonă dacă să se joace sau nu”, a declarat Daniel Vădrariu.

Din surse locale se pare ca de la meciul de duminica si pana miercuri nu s-au schimbat prea mult datele problemei la Targu Mures si suprafata de joc este la fel de inghetata.



Solutie extrema aleasa de timisoreni: bocanci cu cuie pentru meciul de la Targu Mures!