Cupa Ligii

Semifinalele Cupei Ligii se joaca dupa programul initial

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, luni, prin intermediul unui comunicat oficial ca meciurile tur din semifinalele Cupei Ligii programate la mijlocul acestei saptamani se vor disputa conform programului initial.

Liga Profesionistă de Fotbal ține să precizeze că partidele din turul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, ASA Târgu Mureș - Poli Timișoara, respectiv FC Dinamo - FC Steaua, programate să se dispute miercuri, 21 decembrie și joi, 22 decembrie, se vor juca în conformitate cu programarea inițială, se arata in comunicatul LPF.

Cu toții trebuie să fim conștienți că e nevoie de solidaritate și înțelegere, dar mai ales că suntem parteneri în derularea acestui fenomen, noi, Liga Profesionistă, cluburile, partenerii media și presa. Depunem în aceste ore toate eforturile pentru încheierea cu bine a acestui an fotbalistic.

În legătură cu meciul dintre ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara, precizăm că el se va juca la Târgu Mureș, conform regulamentului.Semifinalele Cupei Ligii se joaca dupa programul initial