Cupa Ligii

Iorgulescu, atac la Burleanu pe tema desfiintarii Cupei Ligii

Razvan Burleanu a propus eliminarea Cupei Ligii din peisajul fotbalului romanesc, o luare de pozitie care a fost contrata de Gino Iorgulescu, presedintele LPF si initiatorul reintroducerii acestei competitii.

“Ținem să-i precizăm domnului președinte Burleanu nu doar că se înșală, dar și că și-a făcut deja un obicei din a induce în eroare opinia publică și, din păcate, o mare parte a lumii fotbalului românesc. Ii reamintim domnului președinte Burleanu că, în opinia noastră, Cupa Ligii Adeplast e o competiție cu premii mai mari decât cele oferite de Cupa României competitoarelor”, declarat Iorgulescu intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al LPF.

“Spune domnul președinte Burleanu că nu vede nicio finalitate pentru câștigătoarea Cupei Ligii Adeplast. Îi reamintim că noi am propus ca deținătoarea Cupei Ligii Adeplast să participe în Europa League și Comitetul Executiv, condus de dumnealui, s-a opus! Tot așa cum s-a opus și ideii ca Supercupa României să se dispute între câștigătoarea Cupei României și câștigătoarea Cupei Ligii!”, mai spune Iorgulescu.

In acest moment castigatoarea Cupei Ligii nu reprezinta Romania in cupele europene si miza competitiei este exclusiv una financiara.



Iorgulescu, atac la Burleanu pe tema desfiintarii Cupei Ligii