Cupa Ligii

Dinamo n-a reusit "remontada" si rateaza finala Cupei Ligii

Concordia Chiajna este a doua finalista a Cupei Ligii din acest sezon, dupa ce a remizat 1-1 joi seara in Stefan cel Mare cu Dinamo.

Echipa gazda avea nevoie de o victorie la patru goluri diferenta pentru a ajunge in finala cu Steaua si inceputul a fost unul promitator pentru trupa lui Mircea Rednic.

Cu o formula ofensiva, cu Gnohere si Essombe in avanposturi, Dinamo a dominat startul partidei si in minutul 14 reusea deschiderea scorului prin “Bizon”. Sut sub bara din interiorul careului.

Pana la reusita lui Gnohere oaspetii puteau da lovitura in minutul 9 prin Cristescu, care nu a reusit sa profite de o minge cadou venita de la Nedelcearu.

Decizie controversata in minutul 11 la hentul comis de portarul Balgradean. Acesta a primit doar cartonas galben, dupa ce si-a pus ambele maini pe balon in afara suprafetei de pedeapsa.

Mare ocazie ratata de Dinamo la jumatatea reprizei. Romario ajunge in pozitie de finalizare din devierea lui Essombe, dar suteaza mult peste poarta.

Echilibrul numeric s-a rupt in minutul 26. Olteanu este eliminat cu rosu direct pentru o intrare cu talpa inainte pe tibia lui Barboianu si Rednic s-a vazut nevoit sa schimbe sistemul din mers sacrificandu-l pe Essombe.

Ratare mare pentru oaspeti in minutul 43 la mingea trimisa de Milevsky. Bara s-a opus la o faza care l-a lasat spectator pe Balgradean.

Chiajna a iesit decisa de la cabine sa marcheze golul izbavitor si in minutul 70 Pena a ratat cea mai mare ocazie a oaspetilor. La capatul unui contraatac, acesta a primit de la Garcia in marginea careului si nu a prins poarta goala din 16 metri.

Opt minute mai tarziu Bucurica a marcat pentru 1-1 si astfel sperantele lui Dinamo se vedeau spulberate.

Echilibrul numeric al partidei a fost refacut dupa ce Giurgiu a vazut al doilea galben si a fost eliminat in minutul 87.



Dinamo n-a reusit "remontada" si rateaza finala Cupei Ligii