Cupa Ligii

Dinamo in semifinalele Cupei Ligii dupa o victorie zdrobitoare cu Astra

Restanta din sferturile Cupei Ligii dintre Astra Giurgiu si Dinamo a oferit, joi seara, unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului in fotbalul romanesc. O partida castigata de Dinamo dupa prelungiri, cu 5-2, care a avut trei eliminati si doua lovituri de la 11 metri.

Astra a dominat inceputul meciului si Alibec a ratat in extremis deschiderea scorului in minutul 11 scapat singur cu portarul Branescu.

La prima ocazie de gol Dinamo a modificat tabela doua minute mai tarziu prin Gnohere, jucator care a indeplinit o simpla formalitate din fata portii la o centrare venita din stanga.

Echipa lui Sumudica, tehnician puternic injurat de galeria lui Dinamo prezenta la Giurgiu, a trecut pe langa egalare in minutul 28 la reluarea lui Budescu care a trecut putin pe langa poarta.

Alibec n-a mai iertat-o pe Dinamo a doua oara si a egalat in minutul 49 dupa o faza excelent lucrata de un triunghi de pase cu Budescu si Teixeira.

Dupa doar trei minute Dinamo revenea la conducere prin reusita lui Palic, jucator care a profitat de o gafa a defensivei celor de la Astra si a transformat in gol o minge excelent pasata de Oliva.

Egalitatea numerica a fost restabilita in minutul 71 in urma unui penalty acordat la faultul lui Nedelcearu asupra lui Alibec. Lovitura de la 11 metri a fost transformata precis de Budescu.

Cu zece minute inaintea finalului celor 90 regulamentare Dinamo a ramas in inferioritate numerica. Lazar a luat rosu direct pentru o talpa aplicata lui Lovin.

S-a intrat in prelungiri unde, in pofida inferioritatii numerice, Dinamo a dat lovitura prin Popa, jucator intrat in partea secunda.

Echilibrul numeric s-a restabilit dupa ce Fabricio a luat rosu in minutul 104 pentru un fault in careu comis asupra lui Popa. Hanca a transformat pentru 4-2 si tot el avea sa inchida tabela in urma unui contraatac in minutul 118.

Astra a incheiat meciul in inferioritate numerica dupa ce Nicoara a luat si el rosu direct pentru o intrare dura asupra lui Dudea.



Dinamo in semifinalele Cupei Ligii dupa o victorie zdrobitoare cu Astra