Cupa Ligii

Dinamo completeaza tabloul sferturilor in Cupa Ligii

Dinamo s-a impus cu 2-1 (2-0) in fata celor de la FC Voluntari, joi seara, in ultima partida programata in optimile Cupei Ligii.

Aflat la debutul in tricoul lui Dinamo, atacantul Daniel Popa adus de la Chindia Targoviste in aceasta vara a marcat o dubla spectaculoasa in prima repriza a meciului din Soseaua Stefan cel Mare.

Dupa ce in minutul 11 nu a prins poarta la o minge respinsa in fata de Balauru la sutul lui Lazar, Popa a deschis scorul doua minute mai tarziu. Oliva, si el aflat la debut cu Dinamo, a centrat de pe stanga, Balauru nu a reusit sa retina si pe faza Popa a impins mingea in poarta.

"Cainii" si-au majorat avantajul in minutul 25 dupa o faza pornita de la un balon interceptat de Palic in jumatatea adversa de teren. Acesta i-a pasat excelent lui Popa si tanarul atacant adus ca solutie de rezerva la Gnohere l-a invins pe Blauaru cu un sut din 16 metri.

Ilfovenii au redus din diferenta la opt minute de la reluare prin Ivanovici, jucator care a prins un sut spectaculos de pe linia careului mare dinamovist.

Portarul Balauru si-a spalat din pacate odata cu ploaia in minutul 66, cand a scos de sub transversala mingea trimisa de Filip din lovitura libera.

Interventie decisiva si la cealalta poarta din partea lui Penedo, care a respins peste bara lovitura de cap a lui Balan.

Gnohere a iesit si el la rampa in final cu o actiune personala finalizata cu sut pe langa poarta si o executie din lovitura libera.

Dinamo va intalni pe Astra Giurgiu in sferturi.



Dinamo completeaza tabloul sferturilor in Cupa Ligii