Cupa Ligii

Dinamo completeaza tabloul sferturilor in Cupa Ligii

Dinamo s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Pandurii, joi seara, si a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Cupei Ligii.

Pe o ploaie rece de toamna, echipa lui Mircea Rednic s-a dovedit mai pragmatica si mai organizata in joc, reusitele lui Palic si autogolul lui Filipetto pastrand-o pe Dinamo pe drumul ascendent din acest sezon.

Conditiile dificile de joc au facut ca ocaziile de poarta sa fie rare in debutul meciului de la Severin. 

Dinamo a iesit pe un contraatac periculos in minutul 24 purtat de Essombe pe dreapta, dupa ce Vasco trimisese neglijent o pasa la adversar, dar formatia bucuresteana n-a obtinut decat un corner.

Prima ocazie a celor de la Pandurii a venit in minutul 36 la sutul lui Nicoara, portarul dinamovist Popescu reusind sa respinga acrobatic.

Acelasi Popescu a inchis poarta lui Dinamo cu trei minute inaintea pauzei, cand a respins de asemenea in corner.

Paul Anton, fostul echipier al celor de la Pandurii, si-a facut debutul la Dinamo in minutul 51, iar doua minute mai tarziu Filip a ratat ocazia meciului, negasind poarta din cativa metri.

Deschiderea scorului a venit in minutul 60, cand mingea deviata de Gavrila a ajuns la Palic si acesta, fara marcaj, a trimis-o pe jos langa bara.

Uluiti de primirea golului, cei de la Pandurii au primit si a doua lovitura de la propriul fundas Filipetto, acesta marcand un autogol rarisim. O faza care pe vremuri ar fi ajuns la CNN. Portarul dinamovist Popescu degajeaza lung si Filipetto trimite pe spate spre Stanca, nestiind insa ca acesta este iesit dintre buturi.

Pe langa Steaua si ASA Tg.Mures, echipe calificate din oficiu in sferturi de finala, intre primele opt din Cupa Ligii au mai ajuns Dinamo, Viitorul, Astra Giurgiu, CFR Cluj, ACS Poli Timisoara si Concordia Chiajna.



Dinamo completeaza tabloul sferturilor in Cupa Ligii