Cupa Ligii

Cristian Lopez o califica pe CFR Cluj in sferturile Cupei Ligii

Atacantul spaniol Cristian Lopez si-a dovedit inca o data calitatile de golgeter si a marcat golul victoriei pentru CFR Cluj, in deplasare, cu CSMS Iasi in duelul celor doua din optimile Cupei Ligii.

 

Dupa cele patru goluri din campionat, Cristian Lopez a marcat la Iasi unicul gol al intalnirii in minutul 44 cu un sut la coltul lung. Pasa decisiva a venit de la Nouvier, un jucator francez de doar 20 ani care si-a facut debutu la CFR Cluj in aceasta partida.

Golul celor de la CFR Cluj a venit firesc dupa o prima repriza in care jucatorii pregatiti de Francisc Dican au fost mai prezenti in joc.

Inca din minutul 2 oaspetii au amenintat poarta adversa prin Nouvier, care l-a testat pe Caparco din interiorul careului.

Gazdele au replicat printr-o lovitura de cap trimisa de Golubovic, dupa care au solicitat la jumatatea reprizei un penalty la caderea lui Nuno Viveiros in careu intr-un duel cu Lucian Goian.

Camora a trimis dintr-o lovitura libera putin peste poarta in minutul 33, iar Cristian Lopez avea sa rateze o mare sansa de gol trei minute mai tarziu.

Gasit liber de marcajul celor doi stoperi ieseni, spaniolul a trimis pe langa poarta cu o lovitura de cap. Avea sa fie insa ocazia care a prefatat golul din minutul 44, cand Cristian Lopez nu a mai ratat tinta si a deschis scorul.

Oaspetii au trecut pe langa 2-0 la sapte minute de la reluare, cand Negrut a centrat in fata portii si Caparco a scapat mingea din maini. In cele din urma clujenii s-au ales doar cu un corner.

Acelasi Negrut s-a aflat in prim plan in minutul 58, cand l-a intins serios pe Caparco printr-o executie sanatoasa.

Gazdele au presat mai mult pe fondul retragerii in defensiva a celor de la CFR Cluj si portarul Traian Marc a scos cu varful degetelor o centrare inselatoare a lui Nuno Viveiros.

Mihalache si-a incercat in doua randuri sutul de la distanta, dar n-a reusit sa prinda cadrul portii si in final CFR Cluj a obtinut revansa pentru infrangerea din campionat si, totodata, cel dintai succes in deplasare in acest sezon.



Cristian Lopez o califica pe CFR Cluj in sferturile Cupei Ligii