Cupa Ligii

Concordia Chiajna trece de Pandurii la loviturile de la 11 metri

Echipa Concordia Chiajna s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii dupa o victorie obtinuta la loviturile de la 11 metri in fata celor de la Pandurii Tg.Jiu.

Dupa 90 de minute si cele doua reprize suplimentare scorul a fost egal, 1-1, iar apoi la loviturile de departajare ilfovenii s-au impus cu 4-3.

Cei de la Pandurii au dominat inceputul meciului dar, contrar cursului jocului, Concordia Chiajna a deschis scorul prin Serediuc. Acesta a reluat in poarta o minge intoarsa de Gradinaru de la limita terenului.

Cu zece minute inaintea pauzei gorjenii au restabilit egalitatea prin Alexandru. Fostul golgeter al divizionarei secunde Dunarea Calarasi a reluat cu capul plasat la coltul scurt o minge centrata din corner.

In partea secunda ambele echipe s-au intrecut in ratari care mai de care mai uriase. Mai intai Balgradean a respins sutul lui Munteanu in minutul 65, dupa care Buleica nu a prins poarta din centrul careului la o minge intoarsa excelent de Feussi.

Feussi a aparut si el la finalizare in minutul 78, fara insa a avea mai mult succes, dupa care, un minut mai tarziu, Tucudean a trimis mult peste poarta ilfofenilor.

S-a intrat astfel in prelungiri unde, dupa sapte minute, oaspetii au ramas in inferioritate numrica in urma eliminarii lui Grecu.

De la 11 metri au marcat pentru Chiajna jucatorii Rosu, Pena, Albu si Bucurica, in timp pentru Pandurii au transformat Pleasca, Obodo si Munteanu.

Pentru Pandurii au ratat Voiculet si Ungurusan, in timp ce singura ratare a gazdelor a venit din partea lui Serediuc.



Concordia Chiajna trece de Pandurii la loviturile de la 11 metri