Cupa Ligii

Concordia Chiajna elimina pe FC Botosani in optimile Cupei Ligii. Accidentare grava suferita de Miron

La primul meci cu noul antrenor Cornel Talnar pe banca tehnica, formatia Concordia Chiajna a invins, pe teren propriu, pe FC Botosani, cu 3-0 (1-0).

Meciul de la Chiajna a inceput practic de la 1-0 pentru gazde, dupa ce Marian Cristescu a deschis scorul in secunda 16 cu o reluare cu capul din centrarea lui Barboianu.

Echilibrul numeric al meciului a fost rupt in minutul 58, cand Raul Costin l-a oprit prin fault pe Valentin Lazar in postura de ultim aparator.

Acelasi Lazar a contribuit decisiv la golul de 2-0 marcat de Robert Raducanu in minutul 81 la capatul unui contraatac initiat de fostul dinamovist.

In prelungiri, minutul 91, Purece a inchis tabela cu un sut din interiorul careului.

Oaspetii au primit o grea lovitura in primul minut al partii secunde, atunci cand fundasul Andrei Miron a fost lovit puternic in spate si a necesitat transportul de ugenta cu ambulanta la spital.

"Eu l-am lovit cu genunchiul in spate. Scuipa sange si m-am speriat. Sper ca nu aiba vreo coasta fisurata", a declarat Razvan Plesca, portarul celor de la Botosani.

Miron a intrat pe teren la o ora si jumatatea de la revenirea din Armenia, acolo unde a evoluat in nationala de tineret a Romaniei.

Concordia Chiajna devine a treia echipa calificata in sferturile Cupei Ligii, dupa Steaua si ASA Tg.Mures care au obtinut din oficiu un loc in primele opt.



Concordia Chiajna elimina pe FC Botosani in optimile Cupei Ligii. Accidentare grava suferita de Miron