Cupa Ligii

Comparatie Dinamo – Steaua, 6-6 poartă-n casă

Dinamo și Steaua se află la egalitate perfectă, înainte de Cupa Ligii, într-o analiză comparativă care a luat în calcul cele mai importante aspecte din actualul sezon. 

Dinamo și Steaua tocmai au încheiat meciurile din acest an din Liga 1 2016/2017. Este  un bun moment pentru o comparație, mai ales că urmează pe 22 decembrie meciul direct din prima manșă a semifinalelor din Cupa Ligii.

Casa de pariuri online Betano.com a luat în calcul datele cele mai importante din sezonul 2016/2017 al Ligii 1. Surprinzător, deși Steaua este pe locul al doilea, iar Dinamo pe 5, cele două au terminat la egalitate perfectă într-o confruntare virtuală față în față.

Cine ia punctul 13?

Steaua a punctat la capitolele victorii în deplasare, a avut mai puține înfrângeri, a adunat mai multe puncte, a primit mai puține goluri, a marcat mai mult în deplasare și a primit mai puține cartonașe galbene.

FORUM: Comenteaza aici Dinamo - Steaua din Cupa Ligii

Dinamo a obținut mai multe rezultate de egalitate, a avut mai multe goluri marcate per total, a plusat la media de goluri pe meci în meciurile de pe teren propriu, are un golgheter cu mai multe reușite decât Steaua, a primit mai puține cartonașe roșii și a câștigat mai multe puncte în meciurile directe din acest sezon.

Astfel, a rezultat un scor perfect egal, de 6-6. Cupa Ligii poate înclina balanța, pentru că va fi primul meci direct dintre cele două echipe în această competiție, iar o victorie poate plusa în cadrul comparației din actualul sezon. 

Dinamo are un ascendent față de Steaua

Dinamo a pierdut doar 2 din ultimile 10 partide jucate pe teren propriu și nu a mai făcut egal de 7 meciuri

Steaua a câștigat un singur meci din ultimele 7 în deplasare și nu a mai batut-o pe Dinamo de 8 meciuri

Din ultimele 11 derby-uri eterne, 7 s-au terminat la egalitate.

Citeste si: Marele Derby, prin ochii lui Andone și Reghecampf

Marele derby, oferit cu cote excelente pe Betano.com

Meciul Dinamo -  Steaua ete oferit cu cote Marjă 0% pe Betano.com  Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2, la care se adaugă pariuri suplimentare, diversificate.

Gazdele au o cotă de 3,00 la victorie, iar Steaua una de peste 2,70.

Meciul beneficiază de peste 140 de tipuri de pariuri, printre care unele mai deosebite, așa cum ar fi „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige”. Toate au cote foarte atractive și pot fi văzute pe site-ul Betano.com.

Știați că...

Steaua a câștigat toate Cupele Ligii? Cupa Ligii se află la treia ediție, iar Steaua este singura echipă care a câștigat ambele trofee puse la bătaie până acum.

Dinamo conduce meciurile directe? Dinamo și Steaua se vor întâlni pentru a 167-a oară în toate competițiie, Dinamo are 47 de victorii, iar Steaua 41.Comparatie Dinamo – Steaua, 6-6 poartă-n casă