Cupa Ligii

Astra Giurgiu vine in Ghencea cu ganduri ofensive: "Vom marca foarte multe goluri"

Sezonul intern se reia oficial marti si miercuri cu semifinalele Cupei Ligii, iar intr-una dintre partide se infrunta echipele care si-au disputat suprematia sezonul trecut in fotbalul romanesc.

Steaua sub noua titulatura FCSB primeste vizita celor de la Astra Giurgiu, echipa care sub comanda lui Oleg Protasov vrea sa-si surprinda rivala din Ghencea.

Cei de la Astra mizeaza pe un joc ofensiv si vin cu ganduri mari la Bucuresti, unde vor sa profite si de absenta suporterilor Stelei din tribune.

In duelurile din trecut cu Steaua cei de la Astra au fost vaduviti de suportul celui "de-al 12-lea jucator", insa de aceasta data lucrurile par a se fi egalizat.

[news-112430]

Suporterii stelisti din cele doua peluze au anuntat ca nu vor fi prezenti la niciun meci jucat sub titulatura de FCSB, astfel ca miercuri seara de la ora 19:00 sunt toate sansele ca arena din Ghencea sa arate de parca terenul Stelei ar fi suspendat.

La toate acestea se adauga declaratiile celor de la Astra, care promit un fotbal ofensiv contra campioanei.

"O sa jucam foarte ofensiv, pe contraatac si vom marca foarte multe goluri", spune Gabriel Enache, mijlocasul de nationala al celor de la Astra.

Meciul Steaua-Astra Giugiu va fi live text pe onlinesport.ro, miercuri, de la ora 19:00.



Astra Giurgiu vine in Ghencea cu ganduri ofensive: "Vom marca foarte multe goluri"