Cupa Ligii

Astra Giurgiu invinge fara probleme FC Voluntari in optimile Cupei Ligii

Liderul Ligii 1 a eliminat, joi, pe FC Voluntari in optimile de finala ale Cupei Ligii, cu 2-0 (1-0), la capatul unui meci controlat de formatia lui Marius Sumudica.

Dupa doar cinci minute de la startul partidei Astra a deschis scorul prin Gouriye Ninos, jucator transferat recent. Acesta a primit o pasa de la centrul terenului, a patruns pe poarta si l-a invins pe Botas.

Prima ocazie a celor de la Voluntari a fost ratata de Johanes Goosens in minutul 14. Venire din planul doi pentru olandez si sut pe langa poarta.

Titularizat in atacul celor de la Astra, Alexandru Ionita II a ratat o mare sansa de gol pentru Astra in minutul 40. Acesta a trecut in dribling de Iorga si Radoi, dar in cele din urma a fost blocat de portarul Botas.

Prima parte s-a incheiat cu o faza suspecta de penalty in careul Astrei la caderea lui Rus in duel cu De Amorim.

Intrat la pauza in locul lui Paul Parvulescu, atacantul Mihai Costea a pasat in minutul 56 ideal pentru patrunderea lui Vodut. Acesta a intarziat sutul si a fost deposedat de Pedro Miguel irosind o buna sansa.

Un minut mai tarziu Botas a intervenit decisiv la contraatacul lui Boldrin si a pastrat scorul de pe tabela.

La cealalta poarta Vodut avea sa rateze in minutul 68 cea mai mare ocazie a meciului. Ramas singur cu mingea la picior in 8-9 metri, Vodut l-a luat la tinta pe Gavrilas.

Finalul nu l-a prins in teren pe Vodut, acesta primind al doilea galben pentru o simulare in minutul 69 si astfel cei de la Voluntari ramaneau in inferioritate numerica.

Denis Alibec, jucator convocat in premiera la echipa nationala, a inchis meciul in minutul 74 la capatul unui contraatac profitand de iesirea gresita din poarta a lui Botas.



Astra Giurgiu invinge fara probleme FC Voluntari in optimile Cupei Ligii