Cupa Ligii

ASA Tg.Mures elimina CFR Cluj la loviturile de departajare

ASA Tg.Mures s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii dupa 5-4 la loviturile de departajare in deplasare cu CFR Cluj. La finalul timpului regulamentar a fost 1-1.

Dupa un inceput mai degraba prudent de partida, CFR Cluj a ratat cea mai mare ocazie de gol in minutul 30, cand Rus a sutat din afara careului si mingea a intalnit bara. A fost o faza prelungita de atac a gazdelor, cu balonul adus in careul muresenilor de unde a respins Muresan.

Doua minute mai tarziu cei de la CFR Cluj au solicitat lovitura de la 11 metri la caderea lui Juan Carlos Ruiz intr­un duel cu Gabi Muresan. Jocul a fost lasat sa continue, iar decizia a fost una justa, nefiind vorba de vreo infractiune din partea aparatorului oaspetilor.

Mare ocazie de gol pentru CFR Cluj in minutul 51 la sutul lui Tiago Lopes deviat in bara de portarul advers Mingote.

ASA Tg.Mures a dat lovitura in minutul 65 prin nigerianul Benjamin Kuku la primul sut pe poarta al oaspetilor. Mingea a ajuns cu sansa la atacantul muresenilor si acesta a trimis in forta din interiorul careului aproape de vinclu.

Cu opt minute inaintea finalului Bud a restabilit egalitatea cu o lovitura de cap din sase metri, astfel ca partida a intrat in prelungiri.

La loviturile de departajare primii au ratat oaspetii prin Constantin, dar in cele din urma ratarile lui Tiago Lopes si Rus au inclinat balanta in favoarea celor de la ASA. Constantin a ratat singurul penalty al muresenilor.



ASA Tg.Mures elimina CFR Cluj la loviturile de departajare