Cupa Ligii

ACS Poli Timisoara elimina Viitorul in optimile Cupei Ligii cu un gol de generic marcat de Croitoru

Seria neagra pentru Viitorul a continua, miercuri seara, in deplasare cu ACS Poli Timisoara in optimile de finala ale Cupei Ligii, meci castigat de banateni cu 2-1.

Startul de meci a fost unul ideal pentru Viitorul, formatia lui Gheorghe Hagi deschizand scorul prin Cioabla in minutul 3. Acesta a pus latul in fata portii si a indeplinit o simpla formalitate la o centrare de pe stanga.

Banatenii au restabilit egalitatea prin Artean cu o lovitura de cap de langa bara a doua la o lovitura libera executata din marginea careului.

Finalul primei reprize a fost marcat de accidentarea portarului Rimniceanu de la Viitorul. Puternic comotionat la un duel aerian, acesta a fost scos de pe teren cu targa, dupa ce si ambulanta patrunsese la nivelul suprafetei de joc.

Ocaziile au fost putine in partea secunda, sutul lui Nimely din interiorul careului si reluarea lui Vraciu fiind singurele faze demne de consemnat.

Golul victoriei si calificarii celor de la ACS Poli Timisoara in sferturi a fost marcat de Croitoru in minutul 81 cu un sut direct din lovitura libera. Un fel de penalty de pe linia careului de 16 metri.



ACS Poli Timisoara elimina Viitorul in optimile Cupei Ligii cu un gol de generic marcat de Croitoru