Cupa Confederatiilor

Portugalia egalata de Mexic in minutul 90

Sursă foto: twitter.com/FIFAcom

Meci spectaculos, duminica, in Grupa A de la Cupa Confederatiilor intre Portugalia si Mexic. Partida a fost live text pe onlinesport.ro

Cele doua echipe au remizat, scor 2-2, dupa ce campioana Europei a condus in doua randuri, fiind egalata ultima oara in chiar minutul 90.

Mexicanii au dominat inceputul meciului, dar cei care au deschis scorul au fost lusitanii prin Ricardo Quaresma cu zece minute inaintea pauzei.

Faza a pornit de la o demarcare a lui Cristiano Ronaldo de langa Salcedo si o pasa simpla in fata portii pentru o finalizare de manual.

Cu trei minute inaintea pauzei s-a produs egalarea la o eroare individuala din partea fundasului portughez Raphael Guerreiro. Javier “Chicharito” Hernandez a punctat cu o lovitura de cap din sase metri la centrarea lui Carlos Vela.

Portugalia a fortat victoria pe final si a ratat doua importante ocazii pana la golul de 2-1 marcat de Cedric Soares in minutul 87. Mai intai Quaresma l-a testat pe Ochoa cu un sut din afara careului, pentru ca mai apoi portarul mexican sa scoata in extremis cu o mana mingea grea trimisa de Andre Silva.

Ultimul cuvand a apartinut campioanei din zona CONCACAF, Mexic egaland prin Hector Moreno cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner, faza la care portarul lusitan Rui Patricio a ramas tintuit pe linia portii.



Portugalia egalata de Mexic in minutul 90