Cupa Confederatiilor

VIDEO Italia s-a facut de ras inaintea Cupei Confederatiilor

Fosta campioana mondiala Italia nu a reusit sa invinga modesta nationala a statului Haiti, echipa clasata pe locul 63 in cel mai recent clasament dat publicitatii de FIFA.

Aflata pe ultima suta de metri cu pregatirea participarii la Cupa Confederatiilor din Brazilia, unde participa in calitate de finalista a ultimului Campionat European, Italia a remizat la Rio de Janeiro cu Haiti, scor 2-2.

Italia a deschis scorul dupa numai 19 secunde prin Emanuele Giaccherini, dupa care haitienii au irosit mai multe sanse de a marca. Tot italienii au punctat in minutul 72 prin rezerva Claudio Marchisio, dupa care s-au culcat pe o ureche.

Haitienii au dominat finalul meciului si au reusit doua goluri in ultimele minute. Mai intai Olrish Saurel a redus din diferenta de la punctul cu var de la 11 metri, pentru ca in prelungiri  Jean Philippe Peguero sa aduca o nesperata egalare.

Pentru Haiti este primul rezultat pozitiv dupa o serie de sase infrangeri consecutive.

Italia va juca la Cupa Confederatiilor intr-o grupa cu Brazilia, Mexic si Japonia.VIDEO Italia s-a facut de ras inaintea Cupei Confederatiilor