Cupa Confederatiilor

Germania invinge la limita Australia la Cupa Confederatiilor

Sursă foto: twitter.com/FIFAcom

Campioana mondiala Germania a debutat cu o victorie la Cupa Confederatiilor, scor 3-2, in fata Australiei, detinatoarea Cupei Asiei.

In pofida scorului strans diferenta din teren a fost una mult mai mare in favoarea echipei lui Joachim Low, de altfel o garnitura in care si-au gasit loc numerosi tineri.

Germania a deschis scorul in minutul 5 la prima ocazie de gol prin Stindl. Acesta a finalizat cu un sut din interiorul careului la mingea intoarsa de Brandt.

Mare ocazie pentru Germania de a face 2-0 in minutul 17 prin Wagner la o lovitura de cap a acestuia din sase metri pe langa poarta.

Acelasi Wagner a trecut pe langa gol in minutul 24 la un sut spre coltul lung care a ocolit in extremis buturile australiene.

In minutul 28 portarul Ryan s-a opus golului la sutul lui Brandt din afara careului, dupa care Australia a ratat in extremis egalarea la prima ocazie in urma unei lovituri libere.

Sainsbury a plecat din pozitie regulamentara si, singur cu portarul, a reluat gresit cu capul alaturi.

La primul sut pe poarta, in minutul 42, australienii au egalat prin Rogic. O minge cu stangul din 16 metri care a trecut pe sub Leno.

Doar trei minute a ramas scorul in echilibru, Germania revenind la conducere printr-un penalty transformat de capitanul Draxler la un fault comis de Luongo asupra lui Goretzka.

Nemtii au inceput tare partea secunda si Goretzka a reusit primul sau gol la nationala. O patrundere pe dreapta finalizata cu sut in forta.

La zece minute Australia a redus din diferenta prin Juric, un gol validat in urma arbitrajului video faza fiind suspecta de un hent la atacantul din emisfera sudica.



Germania invinge la limita Australia la Cupa Confederatiilor