Cupa Confederatiilor

Germania invinge la limita Australia la Cupa Confederatiilor

Sursă foto: twitter.com/FIFAcom

Campioana mondiala Germania a debutat cu o victorie la Cupa Confederatiilor, scor 3-2, in fata Australiei, detinatoarea Cupei Asiei.

In pofida scorului strans diferenta din teren a fost una mult mai mare in favoarea echipei lui Joachim Low, de altfel o garnitura in care si-au gasit loc numerosi tineri.

Germania a deschis scorul in minutul 5 la prima ocazie de gol prin Stindl. Acesta a finalizat cu un sut din interiorul careului la mingea intoarsa de Brandt.

Mare ocazie pentru Germania de a face 2-0 in minutul 17 prin Wagner la o lovitura de cap a acestuia din sase metri pe langa poarta.

Acelasi Wagner a trecut pe langa gol in minutul 24 la un sut spre coltul lung care a ocolit in extremis buturile australiene.

In minutul 28 portarul Ryan s-a opus golului la sutul lui Brandt din afara careului, dupa care Australia a ratat in extremis egalarea la prima ocazie in urma unei lovituri libere.

Sainsbury a plecat din pozitie regulamentara si, singur cu portarul, a reluat gresit cu capul alaturi.

La primul sut pe poarta, in minutul 42, australienii au egalat prin Rogic. O minge cu stangul din 16 metri care a trecut pe sub Leno.

Doar trei minute a ramas scorul in echilibru, Germania revenind la conducere printr-un penalty transformat de capitanul Draxler la un fault comis de Luongo asupra lui Goretzka.

Nemtii au inceput tare partea secunda si Goretzka a reusit primul sau gol la nationala. O patrundere pe dreapta finalizata cu sut in forta.

La zece minute Australia a redus din diferenta prin Juric, un gol validat in urma arbitrajului video faza fiind suspecta de un hent la atacantul din emisfera sudica.Germania invinge la limita Australia la Cupa Confederatiilor