Cupa Confederatiilor

Brazilia invinge Italia si castiga Grupa A

Nationala Braziliei a facut spectacol, sambata seara, contra vicecampioanei europene Italia, pe care a invins-o cu 4-2 in ultimul meci din Grupa A la Cupa Confederatiilor.

Chiar daca Fred a marcat o dubla si Dante a deschis scorul, Neymar a fost din nou in centrul atentiei cu o bijuterie de gol din lovitura libera.

Dante a marcat primul gol al meciului in finalul primei reprize cu o reluare din sase metri, acesta profitand de un balon respins in fata de Buffon.

Italia a restabilit egalitatea in partea secunda prin Giaccherini. Acesta a marcat cu un sut din actiune, dupa ce Buffon degajase lung balonul in jumatatea adversa si Balotelli a prelungit spectaculos pe spate.

Doar patru minute a tinut Italia de scor pentru ca Neymar a readus Brazilia in avantaj cu un sut fabulos dintr-o lovitura libera obtinuta tot de el.

Fred a facut 3-1 dupa o pasa lunga a lui Marcelo si o demarcare superba de langa Chiellini. Italia nu s-a predat si a redus din diferenta prin fundasul lui Juventus.

A fost un corner de pe dreapta in urma caruia Balotelli a fost busculat in careul advers. Centralul Irmatov din Uzbekistan a aratat punctul cu var de la 11 metri, dar s-a razgandit rapid dupa ce a vazut ca Chiellini a marcat si a indicat centrul terenului.

Scorul final a fost stabilit de Fred cu doua minute inaintea finalului, dupa ce Buffon a respins din nou in fata un balon.

Brazilia castiga grupa si va juca in semifinale cu Uruguay, in timp ce in cealalta semifinala se vor intalni Spania si Italia.



Brazilia invinge Italia si castiga Grupa A