Cupa Confederatiilor

Brazilia calca Spania in picioare si cucereste Cupa Confederatiilor

Cu un an inaintea turneului final al Cupei Mondiale, Brazilia straluceste pe propriul teren si castiga de o maniera entuziasmanta Cupa Confederatiilor in fata Spaniei, detinatoarea titlului mondial si european.

Cea mai asteptata intalnire din fotbalul mondial la nivel de nationala a fost la discretia Braziliei, formatie care s-a impus in fata Spaniei, cu 3-0.

Fred si-a trecut in cont o dubla, iar Neymar a pus cireasa pe tort cu o executie superba in finalul primei reprize.

Spaniei nu i-a mai iesit obisnuitul joc de pase si ibericii au gasit cu greu drumul spre poarta, iar atunci cand l-au gasit Sergio Ramos a ratat de la punctul cu var fixat la 11 metri.

Asa s-a intamplat imediat dupa pauza, la 3-0 pentru Brazilia, cand noul intrat Navas a obtinut penalty-ul in duel cu Marcelo. Ramos si-a asumat executia si a tras pe langa poarta.

La 3-1 Spania ar mai fi avut o sansa, ce e drept mica in fata unei echipe a Braziliei care a fost de neclintit.

Fred a deschis scorul dupa doar doua minute de la startul jocului, reluand de la nivelul gazonului un balon centrat de pe dreapta si care a cazut intre Arbeloa si Ramos.

Neymar a majorat avantajul Braziliei cu un sut sub bara in chiar ultimul minut al primei reprize, gol care a cantarit decisiv in economica rezultatului final.

La doua minute dupa pauza meciul era deja inchis. Fred a primit un balon in suprafata de pedeapsa si l-a executat pe Casillas cu un sut la coltul lung.



Brazilia calca Spania in picioare si cucereste Cupa Confederatiilor