CSA Steaua

Scandal la CSA Steaua. Oprița despre Talpan: ”Nu accept să țipe la mine”

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSASTEAUA/

Daniel Oprița, antrenorul echipei CSA Steaua, a declarat că nu mai vorbește cu Florin Talpan, juristul clubului, după ce acesta din urmă ar fi țipat la el.

”Plec că vreau eu, nu că mi-o cere Talpan. Talpan trebuie să se ducă de mult timp. Eu, când am venit aici, i-am găsit în liga a patra, erau de doi ani în liga a patra cu buget de Liga 2. Domnul Talpan a zis că rezolvă, dar n-a rezolvat, el a zis că vrea doar locul întâi.

”M-a luat la telefon, mi-a zis să plec dacă nu câştigăm cu Dinamo. I-am spus să plece el, de ce să plec eu? Că avem toate condiţiile? Să vină să vadă condiţiile. Că avem un teren de antrenament şi salariile la zi? Sunt altele, mai mărunte, pe care eu le ştiu.

”I-am blocat numărul, eu nu accept să ţipe la mine. N-am nimic de pierdut, pot să plec, că eu mi-am făcut treaba. Aş pleca puţin dezamăgit de la rezultatele astea, dar pot să plec. În altă parte a fost problema, nu la mine. Dacă termin pe locul trei, sunt la locul de baraj, să-mi rezolve locul trei să joc la baraj”, a declarat Opriția la Digisport.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, echipa fiind pentru al doilea sezon la rând blocată în eșalonul secund.

”Militarii” au pierdut, luni seara, derby-ul din playoff cu Dinamo, scor 0-3, pe Arena Națională.

Meciul a fost oprit opt minute după ce ultrașii din Ghencea au aruncat cu torțe pe teren și spre tribuna a doua unde se aflau suporterii dinamoviști.



Scandal la CSA Steaua. Oprița despre Talpan: ”Nu accept să țipe la mine”