CSA Steaua

CSA Steaua invinsa de Metaloglobus intr-un amical in Ghencea. Stefan Iovan sarbatorit dupa meci!

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSASTEAUA

Recent promovata in al treilea esalon, CSA Steaua a sustinut un amical, sambata, pe teren propriu, cu Metaloglobus Bucuresti, echipa de Liga 2.

Formatia din al doilea esalon s-a impus de o maniera categorica, cu 3-1, in meciul disputat pe terenul 5 al Complexului din Ghencea.

Omar cu o dubla si Ovidiu Herea din penalty au marcat golurile formatiei din cartierul bucurestean Pantelimon.

Pentru CSA Steaua a redus din diferenta Chipirliu in minutul 90.

“Mie mi-a placut meciul. Au fost doua echipe care au aratat fotbal. Scorul este mincinos, pentru ca si noi am avut foarte multe ocazii. Steaua n-a fost cu nimic inferioara”, a declarat Stefan Iovan pentru Steaua TV.

Acesta a fost sarbatorit dupa meci de jucatorii Stelei pentru aniversarea din 23 august, cand fostul mare fundas al militarilor va implini 60 de ani.

Reactie Daniel Oprita

“Sunt nemultumit de rezultat, dar nu sunt ingrijorat. In prima repriza am avut ocazii foarte mari, am avut actiuni foarte reusite. N-am avut ce sa vad la portar in prima repriza.

“Golul s-a luat pe o greseala copilareasca, golul doi l-am luat practic in zece. Am avut cel putin sapte ocazii destul de mari din care puteam sa inscriem”, a spus Daniel Oprita, antrenorul echipei din Ghencea.CSA Steaua invinsa de Metaloglobus intr-un amical in Ghencea. Stefan Iovan sarbatorit dupa meci!