CSA Steaua

Ce a decis instanta in procesul pentru palmares dintre CSA Steaua si FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Curtea de Apel Bucuresti a programat luni, 16 noiembrie, un nou termen intr-unul dintre cele mai arzatoare dosare din fotbalul romanesc.

Un dosar care vizeaza lupta pentru palmaresul celei mai titrate echipe din Romania, Steaua Bucuresti.

Palmares istoric pe care si-l disputa la ora actuala doua entitati sportive. Este vorba de FCSB, echipa care a asigurat continuitatea istorica a ceea ce stiam a fi Steaua Bucuresti, si CSA Steaua, noua echipa de fotbal a sectiei sportive din Ghencea.

In sala de judecata au fost prezenti, printre altii, Florin Talpan, juristul CSA Steaua care a provocat tot acest tsunami din jurul brandului “Steaua”, si Gheorghe Mustata, liderul suporterilor Peluzei Nord care sustin FCSB si care a reprezentat ca parte civila in proces Asociatia “Salvati Steaua”.

Talpan a solicitat evacuarea din sala a lui Mustata invocand faptul ca acesta a facut inchisoare si ca nu ar respecta distantarea sociala.

Ambele solicitari i-au fost refuzate lui Talpan, drept pentru care acesta a cerut revocarea completului de judecata.

“Nu am certitudinea ca va fi impartial si ca voi castiga palmaresul”, a spus Talpan in fata instantei.

La termenul din 16 noiembrie nu s-a hotarat nimic, iar procesul a fost amanat pentru data de 15 februarie 2021.Ce a decis instanta in procesul pentru palmares dintre CSA Steaua si FCSB