CSA Steaua

Adi Popa a semnat cu CSA Steaua

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa din Ghencea realizeaza cea mai importanta mutare pe piata transferurilor de la reinfiintarea sectiei de fotbal in 2017.

Ajunsa in Liga 2 dupa doua promovari consecutive ratate din al patrulea esalon spre al treilea, echipa CSA Steaua se va baza in acest sezon pe experienta mijlocasului Adi Popa.

Cel supranumit “Motoreta, acum in varsta de 33 de ani, este declarat stelist inca din copilarie si un suporter de peluza inainte de a fi ajuns sa evolueze pentru adevarata Steaua, intre 2012 si 2017.

Popa a revenit in tricoul ros-albastru sub forma de imprumut de la Reading, in sezonul 2019/20, doar ca a gasit o echipa numita FCSB.

Dupa treceri pe la FC Voluntari si ultima oara la Academica Clinceni, Adi Popa ajunge la CSA Steaua, o echipa care n-are nicio legatura cu formatia pentru care a evoluat intre 2012 si 2017. E doar o coincidenta de nume.

Popa a adunat in cariera si 22 de prezente pentru echipa nationala, marcand de trei ori sub tricolor.

“M-am antrenat de la 1 iulie cu ei. N-a fost o negociere grea. In cinci minute le-am zis”, a declarat Popa la Digisport.

Acesta n-a ascuns ca prima optiune a fost obtinerea unui nou contract peste hotare, dupa experientele mai putin reusite din Anglia, Arabia Saudita si Bulgaria.

“Mi-am dorit foarte mult sa merg din nou afara. Nu am gasit ceva care sa merite ca salariu si conditii, asa ca am preferat sa raman in tara”, a mai spus Popa.



Adi Popa a semnat cu CSA Steaua