Fotbal

Cote pariuri finala Ligii Europa Benfica - Sevilla, pariuri Betclic. Sparg portughezii blestemul lui Bela Guttmann? (LIVE 21:45)

Benfica este favorita la victorie in finala Ligii Europa de astazi, ora 21:45. Portughezii au pierdut insa sapte finale, dupa ce au fost blestemati la propriu de antrenorul care le adusese doua trofee europene la rand. Meciul are loc la Torino si este live pe onlinesport.ro.

Benfica are cota 2,30 la agentia Betclic, pentru victorie, in timp ce Sevilla are 3,00, iar un egal 3,25.

Echipa portugheza este la acest moment aflata pe val, cu titlul castigat in campionat si calificata in finala Cupei.  De cealalta parte, Sevilla doreste sa castige un trofeu pe care l-a ridicat ultima oara doi ani la rand, in 2006 si 2007.

In afara de a-si adauga o cupa in vitrina, Benfica vrea sa sparga blestemul fostului antrenor, Bela Guttmann, un ungur evreu. Dat afara in 1962 pe nedrept, dupa ce luase doua trofee de Liga Campionilor la rand, Guttmann i-a blestemat pe cei de la Benfica "sa nu mai devina campioni europeni de acum intr-o suta de ani'. Si, de atunci, Benfica a pierdut sapte finale. 

Benfica a aparut in sapte finale europene, in anii 1963, 1965, 1968, 1988, si 1990 in Liga Campionilor si 1983 si 2013 in Cupa UEFA/Liga Europa. Toate pierdute. Inainte de ultima finala de Liga Campionilor, cea din 1990, jucata la Viena (locul in care este ingropat Guttmann), legendarul Eusebio s-a dus si s-a rugat la mormantul fostului antrenor pentru a rupe blestemul. Degeaba, Benfica a pierdut.

Si in acest an, fanii portughezi au pus flori la mormantul lui Guttmann pentru a fi iertati. Daca nu s-ar ingrijora de acest blestem, Benfica are mici sanse de ingrijorare, fiind favorita la victorie.

Traseu
FC Sevilla a ajuns in finala Ligii Europa, dupa ce a eliminat, incepand cu faza 16-imilor de finala, formatiile Maribor, Betis Sevilla, FC Porto si FC Valencia. In cele opt meciuri eliminatorii, FC Sevilla a castigat de patru ori, a remizat o data si a fost invinsa de trei ori, golaverajul fiind 13-10.

Benfica a ajuns in Liga Europa, dupa ce a inceput sezonul in Liga Campionilor, insa a terminat faza grupelor pe locul trei, astfel ca a continuat participarea in cupele europene in cea de-a doua competitie ca valoare. In cele opt meciuri eliminatorii din Liga Europa (cu PAOK Salonic, Tottenham Hotspur, AZ Alkmaar si Juventus Torino), Benfica a inregistrat sase victorii si doua remize, golaverajul fiind de 14 goluri marcate si doar patru primite.

Pariul zilei
Victorie Benfica, cota 2,30 la Betclic.

Pariu fara risc la Betclic
Deschideti un cont, creditati-va contul prin transfer bancar sau card de debit/credit, plasati primul pariu valabil in limita a 80 RON pe un eveniment la alegere cu minimum 3 rezultate finale posibile, iar daca pierdeti, Betclic va ramburseaza miza in limita a 80 RON. Aveti sansa de a castiga bani fara sa va coste nimic.

INFO: Acestea sunt doar niste propuneri care noua ni se par interesante. Decizia si modul de a paria va apartine. Onlinesport.ro va recomanda sa pariati responsabil, de placerea sportului si cu mize mici.

 



Cote pariuri finala Ligii Europa Benfica - Sevilla, pariuri Betclic. Sparg portughezii blestemul lui Bela Guttmann? (LIVE 21:45)