Copa America

Argentina la ora adevarului in Copa America

Sursă foto: twitter.com/

Echipa Argentinei s-a calificat cu greu in sferturile de finala la Copa America, dar acum selectionata Albiceleste nu-si mai permite vreun pas gresit.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Argentina - Venezuela

Argentina intalneste Venezuela, vineri seara, pentru un loc in semifinale acolo unde o asteapta Brazilia pentru un clasic al fotbalului sud-american.

Pe hartie Argentina porneste ca mare favorita in fata unei echipe care ocupa locul 33 in ierarhia FIFA, dar la ce a aratat pana acum Argentina meciul de pe legendarul Maracana nu va fi ca o plimbare prin parc.

Argentinienii nu au amintiri prea placut de pe Maracana, unde in 2014 pierdeau finala Cupei Mondiale in fata Germaniei. O sansa uriasa pentru Lionel Messi de a-si trece in cont un trofeu major alaturi de nationala.

Castigarea Copei America, unde Argentina a pierdut ultimele doua finale, ar reprezenta un premiu de consolare pentru generatia lui Messi.

Venezuela si-a asigurat locul in sferturi la ultima partida din grupe, invingand pe Bolivia cu 3-1. O performanta in sine iesirea din grupe pentru o echipa care intre 1975 si 2007 n-a reusit niciodata sa se califice intre primele opt la Copa America.

Ultima mare performanta a Venezuelei la Copa America este semifinala jucata in 2011 chiar pe pamant argentinian.

Venezuela a invins Argentina, cu 1-0, ultima oara cand a primit-o in vizita, in campania de calificare la Cupa Mondiala din Rusia.

Argentina s-a impus in ultimele cinci meciuri cu Venezuela disputate la Copa America:

1967 | 5-1
1975 | 5-1
1975 | 11-0
1991 | 3-0
2016 | 4-1

Echipele probabile

Argentina: Armani; Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico; Lo Celso, Paredes, Acuna; Messi; Martinez, Aguero.

Venezuela: Farinez; Hernandez, Chancellor, Villanueva, Rosales; Savarino, Herrera, Moreno, Rincon, Machis; Rondon.



Argentina la ora adevarului in Copa America