Copa America

Argentina - Columbia, primul soc in grupe la Copa America

Sursă foto: https://twitter.com/TOPESPORTEAL/

In a doua zi de competitie doua dintre pretendentele la titlu se infrunta la Copa America.

Argentina - Columbia este meciul care tine capul de afis in Grupa B, o partida de 1X2 pentru amatorii de pariuri.

Fara trofeu major castigat din 1993, cand triumfa pentru ultima oara in Copa America, Argentina are o foame uriasa de a castiga o intrecere la nivel international.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Argentina - Columbia

In ultimii cinci ani generatia lui Lionel Messi a pierdut nu mai putin de trei finale, una de Cupa Mondiala in 2014 si doua consecutive in Copa America, in 2015 si 2016, de fiecare data in fata celor din Chile.

Cupa Mondiala din Rusia a reprezentat o alta dezamagire pentru Argentina, echipa care s-a calificat cu mari emotii in optimi doar pentru a fi eliminata de Franta, echipa care avea sa cucereasca trofeul, la capatul a ceea ce a fost considerat cel mai spectaculos meci al turneul final.

Argentina n-a mai invins o echipa din America de Sud din octombrie 2017, cand Messi califica nationala tarii sale la Cupa Mondiala dupa 3-1 contra Ecuadorului. De atunci argentinienii au pierdut cu Brazilia in octombrie 2018 si cu Venezuela in martie anul acesta.

In singurul amical inaintea Copei America, echipa Argentinei a invins Nicaragua, cu 5-1, meci in care Messi a reusit o dubla.

Columbia abordeaza Copa America cu un nou antrenor pe banca in persoana lui Carlos Queiroz, fost tehnician la Real Madrid si Manchester United.

Trei victorii in patru amicale a obtinut Columbia cu acesta pe banca, toate fara gol primit, singura infrangere fiind suferita in fata celor din Coreea de Sud.

Radamel Falcao, James Rodriguez si Juan Cuadrado raman varfurile generatiei actuale in nationala Columbiei, jucatori care au misiunea de a reedita succesul din 2001 in Copa America.

Argentina este neinvinsa in ultimele opt meciuri contra Columbiei in toate competitiile, castigand cinci dintre aceste partide. Los Cafeteros au marcat o singura data in aceste opt meciuri amintite.

Ultimele doua intalniri la Copa America s-au incheiat cu remize albe. Columbia n-a mai invins Argentia in aceasta competitie din 1999.

Echipele probabile

Argentina: Armani; Saravia, Otamendi, Pezzella, Acuna; Rodriguez, Paredes; Lo Celso, Messi, Pereyra; Aguero.

Columbia: Ospina; Arias, Sanchez, Mina, Tesillo; Cuadrado, Barrios, Uribe; Rodriguez, Falcao, Muriel.



Argentina - Columbia, primul soc in grupe la Copa America