Conference League

Victorie pentru FCSB in deplasare cu Dunajska Streda. Pas important pentru calificarea in playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB s-a impus, cu 1-0, in prima mansa a dublei cu Dunajska Streda din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Returul cu Streda este programat pe data de 11 august, de la ora 20:30, în România.

Fundasul estonian Tamm a marcat golul victoriei pentru FCSB, in minutul 69, dupa o lovitura libera. Radunovic a executat in sase metri si puternicul Tamm a reluat puternic cu latul sub bara.

Un gol marcat de FCSB in superioritate numerica. Kruzliak, capitanul gazdelor, a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, in minutul 65.

La 0-0, in prima repriza, FCSB a ratat o mare ocazie prin Tavi Popescu dupa o recuperare in atac din partea lui Edjouma.

Sutul lui Popescu din interiorul careului a trecut razant cu bara a doua.

In minutul 24, FCSB a avut un gol anulat pentru offside la sutul lui Olaru din interiorul careului.

Gazdele au ratat prima ocazie a meciului, in minutul 18, la sutul lui Ciganiks din lovitura libera direct in bara transversala.

Returul este programat peste o saptamana pe Arena Nationala.

Invingatoarea acestei duble o va intalni in playoff pe castigatoarea dintre Vikings (Norvegia) si Sligo Rovers (Irlanda).

Caseta tehnica

Dunajska Streda: Veszelinov – Blackman, Risvanis, Kruzliak, Ciganiks – Dimun, Kacer – Veselovsky (Kalmar 86’), Balogh (Moumou 75’), Szantho (Brunetti 68’) – Krstovic (Nicolaescu 86’). Antrenor: Adrian Gula.

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma (Şut 75’) – Miculescu (Lixandru 78’), Oct. Popescu, Fl. Coman (Oaidă 46’) – B. Rusu (I. Stoica 64’). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Risvanis '22, Kruzliak '56, '68 / Dawa '2, Radunovic '56, Edjouma '62, Tamm '73.

Cartonaş roşu: Kruzliak '68.

Arbitri: Rade Obrenovic – Jure Praprotnik, Grega Kordez – Asmir Sagrkovic (toţi din Slovenia).



Victorie pentru FCSB in deplasare cu Dunajska Streda. Pas important pentru calificarea in playoff