Conference League

Universitatea Craiova a parasit si ea Conference League. Doar 0-0 la returul cu Laci

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Neputinta a fost cuvintul de ordine in jocul Universitatii Craiova la prima partida cu Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica.

Echipa din Banie n-a reusit decat un 0-0 pe teren propriu, fara spectatori, la returul cu formatia albaneza Laci, ocupanta locului patru sezonul precedent in campionatul intern din Albania.

Victoria din tur cu 1-0 a inclinat balanta si a calificat-o pe Laci in premiera in turul 3 preliminar al unei competitii europene.

Universitatea Craiova a avut cea mai mare ocazie abia in minutul 90 la sutul lui Fedele de la mare distanta. Mingea a lovit bara si apoi a fost respinsa in corner de portar.

Pentru Universitatea Craiova este al doilea an consecutiv cand paraseste rusinos cupele europene.

In 2020 oltenii erau eliminati de Lokomotiv Tbilisi in preliminariile Europa League.

Romania ramane in cupele europene doar cu CFR Cluj, echipa calificata in turul 3 preliminar din Champions League si care are asigurata prezenta in grupele Conference League.

La coeficientul UEFA cele trei eliminari de joi, ale celor de la FCSB, Sepsi si Universitatea Craiova, vor atarna insa decisiv intr-un scor redus pentru Romania.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu (Ofosu ’60) – Nistor, Screciu (Mateiu ’69), Bic (Cîmpanu ’46) – Gustavo (Fedele ’85), Koljic (Markovic ’69), Bancu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Laci: Sherri – Velija, Lushkja, Malota, Roganovic – Shehu, Ignjatovic, Ard. Deliu  (Arb. Deliu ‘90+7) – Zarubica (Qato ’87), Mazrekaj (Zulfiu ‘90+7), Guindo (Prengaj ‘90+2). Antrenor: Shpëtim Duro.

Arbitri: Mattias Gestranius (Finlanda).



Universitatea Craiova a parasit si ea Conference League. Doar 0-0 la returul cu Laci