Conference League

Test european de foc pentru FCSB (joi, 22:00). Totul despre confruntarea cu West Ham, echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

FCSB revine in faza grupelor cu Nicolae Dica la carma, antrenorul care a condus echipa bucuresteana spre ultimul rezultat important in Europa, calificarea in 16-imile Europa League si victoria cu Lazio (1-0 la Bucuresti in februarie 2018).

Cotele CASA Pariurilor: West Ham 1.20| Egal 6.60| FCSB 13.00

Ultimele patru sezoane europene au insemnat tot atatea dezamagiri pentru suporterii celor de la FCSB. Doi ani la rand echipa a fost eliminata in playoff-ul Europa League, in 2020 formatia a fost puternic lovita de covid chiar in perioada preliminariilor fiind scoasa de Slovan Liberec in turul 3 preliminar dupa un format adaptat la o singura mansa, pentru ca in 2021 FCSB sa fie eliminata rusinos de Sahtior Karagandy din Kazahstan in chiar turul 2 preliminar.

Revenirea lui Nicolae Dica pe banca a insemnat si revirimentul ros-albastrilor in plan european, FCSB ajungand din nou in grupe dupa ce a trecut trei tururi de calificare.

Patru victorii si doua infrangeri este bilantul ros-albastrilor in actualul sezon european, formatia bucuresteana depasind doua obstacole importante, in turul 2 cu Saburtalo (0-1 in deplasare si 4-2 acasa), respectiv in playoff (1-2 acasa si 3-1 in deplasare cu Viking).

Ultimele cinci meciuri disputate de FCSB au avut peste 2.5 goluri si ambele echipe au marcat.

West Ham United a intrat in playoff-ul Conference League, faza a competitiei unde a eliminat-o pe Viborg din Danemarca, dupa 3-1 si 3-0.

Doua victorii, un egal si doua esecuri este bilantul "ciocanarilor" in primele cinci etape din Premier League.

Trei din ultimele cinci meciuri disputate de West Ham au avut sub 2.5 goluri.

Echipa pregatita de reputatul David Moyes (59 de ani) a avut o campanie spectaculoasa de transferuri, aducand nu mai putin de noua jucatori pentru care s-a platit suma totala de 182 de milioane de euro.

Cel mai scump transfer din vara acestui an pentru West este al mijlocasului ofensiv brazilian Lucas Paqueta adus de la Lyon pentru 42.9 milioane de euro.

Atacantul italian Gianluca Scamacca de la Sassuolo (36 milioane de euro) si fundasul central marocan Nayef Aguerd de la Rennes (35 milioane de euro) completeaza topul trei al transferurilor.

Maxwel Cornet, Emerson, Thilo Kherer, Flynn Downes, Alphonse Areola si Nathan Trott sunt celelalte transferuri efectuate de West Ham.

West Ham United a ajuns sezonul trecut pana in semifinalele Europa League, fiind eliminata de Eintrach Frankfurt (1-2 acasa si 0-1 in deplasare).

Echipele probabile

West Ham: Areola; Kehrer, Ogbonna, Palmieri; Coufal, Rice, Lanzini, Cornet; Paqueta; Bowen, Scamacca.

FCSB: Tarnovanu; Pantea, Tamm, Dawa, Radunovic; Popescu, Edjouma; Cordea, Miculescu, Coman; Compagno.

Meciul va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la 22:00. Partida e transmisa la televizor in Romania de Protv.



Test european de foc pentru FCSB (joi, 22:00). Totul despre confruntarea cu West Ham, echipele probabile si cotele CASA Pariurilor