Conference League

Rezervele lui West Ham au facut instructie cu FCSB

Sursă foto: https://twitter.com/WestHam/

Revenita dupa cinci ani in grupele unei competitii europene, FCSB a incheiat in genunchi cu cea mai slaba aparare din Conference League.

Nu mai putin de 18 goluri a incasat FCSB in cele sase meciuri din faza grupelor, trei dintre acestea in partida cu West Ham de la Bucuresti.

“Ciocanarii” s-au impus cu un 3-0 care nu lasa loc de nicio interpretare. Daca se incheia 5-0 sau 6-0 nu s-ar fi suparat nimeni din tabara celor de la FCSB.

Fornals cu o dubla si Muamba au marcat golurile lui West Ham pe Arena Nationala intr-un meci in care David Moyes a folosit numerosi jucatori care nu prind nici banca de rezerve in Premier League.

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca (Radaslavescu 46), Edjouma, Oaidă (Olaru 46) – Cordea (I. Stoica 46), Compagno (B. Rusu 59), Oct. Popescu (Fl. Coman 59). Antrenor: Mihai Pintilii.

West Ham: Areola – Coufal (Ashby 66), Johnson (Casey 76), Ogbonna, Aguerd - Lanzini, Coventry, Downes (Appiah-Forson 66), Scarles – Mubama (Simon Swyer 76), Fornals (Potts 66). Antrenor: David Moyes.

Cartonaşe galbene: Aguerd 32, Mubama 71, Scarles 73.

Arbitri: Sascha Stegemann – Marco Achmuller, Christof Gunsch.



Rezervele lui West Ham au facut instructie cu FCSB