Conference League

FCSB s-a facut de ras in Danemarca: 0-5 cu Silkeborg!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Ceea ce parea a fi cel mai usor meci din grupa de Conference League s-a transformat pentru FCSB intr-un esec lamentabil in deplasare cu Silkeborg, echipa care nu ma castigase in cupele europene de peste doua decenii.

Inceputul meciului a fost unul de cosmar pentru FCSB, echipa care a primit gol la cel dintai sut pe poarta, in minutul 3. Octavian Popescu a pasat direct la un adversar in propria jumatate de teren, gazdele au dezvoltat jocul in stanga si Kluge a deviat in poarta de langa Dawa. Acesta s-a aparat extrem de rau, aratand ca perioada petrecuta in afara terenului l-a scos din ritm.

FCSB a incasat al doilea gol dupa alte patru minute. Kusk a primit in zona centrala, acolo unde Dulca a strans tarziu langa Oaida, si l-a invins pe Tarnovanu cu un sut plasat din afara careului.

In minutul 23 doar o eroare de arbitraj a facut ca tabela sa nu arate 3-0. Kluge a marcat pe contraatac, insa de la margine s-a ridicat fanionul pentru un offside care n-a fost.

Silkeborg a intrat la pauza cu 3-0, dupa ce Helenius a transformat o lovitura de la 11 metri provocata de Miculescu.

Trei suturi pe poarta, trei goluri pentru Silkeborg in primele 45 de minute.

FCSB a avut aparitii palide la finalizare, Dumiter si Dulca in doua randuri sutand pe langa poarta.

De altfel, cei doi au ramas la cabine si au vazut reprize secunda de pe margine. Rusu a fost si el inlocuit la pauza, Dica mizand pe Radaslavescu, Stoica si Musi.

Lucrurile pentru FCSB au mers din rau in mai rau, Silkeborg continuand sa marcheze si dupa pauza. Thordarson si Adamsen au dus scorul la 5-0, in minutele 57 si 70.

FCSB a ramas fara sut pe poarta pana la finalul partidei! O contraperformanta cu adevarat istorica pentru echipa lui Nicolae Dica.

Caseta tehnica

Silkeborg: Larsen – Sonne (Oestrom 67), Salquist, Felix, Engel – Thordarson (Gojani 76), Brink, Klynge – Jorgensen (Dahl 82), Helenius (Adamsen 67), Kusk (Tengstedt 67). Antrenor: Kent Nielsen;

FCSB: Târnovanu - Boboc, Haruţ, Dawa, Pantea – Dulca (Radaslavescu 46), Oaidă (Bouhenna 87) - Miculescu, Dumiter (Musi 46), Oct. Popescu – B. Rusu (I. Stoica 46). Antrenor: Nicolae Dică;

Cartonaşe galbene: / Dulca 15, Miculescu 35, Oct. Popescu 64;

Arbitri: Mikola Balakin – Viktor Nizhnik, Oleksandr Korniko.



FCSB s-a facut de ras in Danemarca: 0-5 cu Silkeborg!