Conference League

FCSB – Anderlecht (joi, 22:00). Echipele probabile si cotele BETANO

Sursă foto: https://twitter.com/rscanderlecht/

Arena Nationala gazduieste, joi seara, meciul dintre FCSB si Anderlecht Bruxelles, partida din etapa secunda a grupelor UEFA Conference League.

Cotele BETANO: FCSB 3.80| Egal 3.50| Anderlecht 2.19

FCSB a pierdut in prima etapa in deplasare cu West Ham, meci in care a condus pana in minutul 68, cand londonezii au egalat dintr-un penalty usor acordat.

West Ham a castigat pana la urma cu 3-1, dar FCSB a lasat o buna impresie pe London Stadium.

La revenirea in competitia interna echipa pregatita de Nicolae Dica a scapat printre degete victoria cu FC Voluntari (1-1), fiind egalata in prelungiri dintr-un penalty provocat accidental de Risto Radunovic.

Anderlecht a castigat in prima etapa cu Silkeborg (1-0) de asemenea dintr-o lovitura de la 11 metri acordat pe final de meci.

In ultimele patru meciuri FCSB n-a obtinut nicio victorie, inregistrand doua remize si doua egaluri.

Ambele echipe au marcat in ultimele cinci meciuri ale ros-albastrilor in toate competitiile.

Patru dintre aceste cinci meciuri au avut peste 2.5 goluri.

O singura victorie a obtinut Anderlecht in ultimele cinci meciuri oficiale. In rest, echipa din capitala Belgiei are un egal si trei infrangeri.

Anderlecht a pierdut in competitia interna pe terenul lui Westerlor, scor 1-2, si ocupa locul 9.

De sase ori s-au intalnit pana acum cele doua echipe. FCSB, care pe atunci se numea Steaua, a castigat doua dintre dispute, 3-0 in semifinalele Cupei Campionilor Europeni in 1986 si 1-0 in acelasi an dar in optimile de finala din aceeasi competitie. Doua victorii si pentru Anderlecht, 1-0 si 3-0 de asemenea in 1986.

Ultima oara FCSB (fosta Steaua) si Anderlecht s-au intalnit in grupele Champions League din sezonul 1994/95, cand ambele partide s-au incheiat la egalitate: 0-0 la Bruxelles si 1-1 in Ghencea.

Echipele probabile

FCSB: Tarnovanu – Radunovic, Tamm, Dawa, Cretu – Oaida, Edjouma, Olaru – Coman, Compagno, Cordea.

Anderlecht: Van Crombrugge – Debast, Hoedt, Vertonghen – Murillo, Ait El Hadj, Diawaea, Ashimeru, Amuzu – Silva, Refaelov.



FCSB – Anderlecht (joi, 22:00). Echipele probabile si cotele BETANO