Conference League

Djurgardens, o palarie prea mare pentru Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/DJURGARDEN/

Echipa suedeza Djurgardens IF a castigat cu 3-1 prima mansa a duelului cu Sepsi, chiar la Sf.Gheorghe, in turul 3 preliminar din Conference League.

Aflata in plin sezon competitional, Djurgardens a luat-o tare pe Sepsi inca de la inceput si dupa primele 30 de minute tabela cochetei arene din Sf.Gheorghe se inclinase puternic in defavoarea gazdelor.

Edvardsen a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri, in minutul 26.

Patru minute mai tarziu Asoro a majorat avantajul oaspetilor cu o reluare din sase metri la o centrare cu capul din interiorul careului.

Acelasi Asoro si-a trecut in cont dubla la opt minute dupa pauza cu un sut din afara careului in dreapta lui Niczuly.

Condusa cu 3-0 Sepsi a iesit mai mult la joc neavand ce sa mai piarda si trei minute mai tarziu bara s-a opus la sutul lui Matei din afara careuliu.

Sepsi a continuat sa preseze in cautarea golului, dar Golofca s-a dovedit complet neinspirat la patrunderea din minutul 60, cand a ales un lob in locul unei pase in lateral.

In cele din urma Tudorie a redus din diferenta, in minutul 79, dintr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el o obtinuse.

Djurgardens pleaca din Romania la adapostul acestui 3-1 care ofera echipei suedeze prima sansa la calificarea in playoff.

Ramane de vazut daca Sepsi va fi capabila de o minune la returul programat pe 11 august la Stockholm.

Caseta tehnica

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Ispas (A. Dumitrescu 70‘) - Bărbuţ (Ion Gheorghe 60‘), Păun, C. Matei (J. Rodrigues 60‘) - Golofca, Rondon (A. Tudorie 70‘), Aganovic (Damaşcan 60‘). ANTRENOR: Cristiano Bergodi.

Djurgardens: Zetterstrom - Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson (Danielson 73‘) - Eriksson, Schuller (E. Banda 81‘), Finndell - Asoro, Edvardsen (Wikheim 60‘), Radetinac (E. Andersson 73‘). ANTRENOR: Kim Bergstrand.

Cartonaşe galbene: Aganovic 25, Mitrea 31, J. Rodrigues 63, Damaşcan 80 / Finndell 36, Ekdal 90+4.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Polonia, cu Pawel Raczkowski la centru.



Djurgardens, o palarie prea mare pentru Sepsi