Conference League

CFR Cluj si-a luat adio de la primavara europeana dupa 1-2 in deplasare cu Randers

Sursă foto: https://www.facebook.com/RandersFC/

Campioana Romaniei avea nevoie de victorie in Danemarca pentru a se agata de si asa putinele sanse teoretice pe care le avea sa prinda locul doi in Grupa D.

CFR Cluj a inceput meciul avantat, insa entuziasmul campioanei Romaniei s-a stins mai repede decat un foc de paie.

Randers a pus stapanire pe joc avand o viteza in plus, astfel ca cei de la CFR Cluj au trebuit sa se declare multumiti cu 0-0 la pauza.

In minutul 37 gazdele au trecut aproape de gol dupa o centrare din lovitura de la colt. Mingea reluata de Kopplin cu capul a fost blocata de Burca.

Sase minute mai tarziu Balgradean a intervenit decisiv la sutul lui Ankersen din afara careului.

Asa am trait Randers - CFR Cluj 2-1

In partea secunda au aparut si golurile, nu inainte ca CFR Cluj sa rateze, in minutul 55, prin Deac dintr-o lovitura libera. Sutul acestuia cu pamantul a fost respins in extremis cu o mana de portarul Carlgren. O faza la care aparatorul buturilor formatiei daneze a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a lovit cu spatele de bara.

Intrat de doar doua minute in taren, Kamara a marcat pentru 1-0 cu o reluare din interiorul careului, dupa ce mingea fusese centrata din flancul stang. O faza la care jucatorii CFR-ului au acuzat o pozitie suspecta de offside.

CFR Cluj a reactionat rapid si a egalat dupa doar patru minute prin Deac. Acesta a transformat in gol o centrare oferita de Susic, jucator abia intrat pe teren in locul lui Manea.

Doar doua minute s-au bucurat cei de la CFR Cluj de egalitate pe tabela. Piesinger a marcat pentru 2-1 cu un sut dintr-o lovitura libera de la aproape 30 de metri.

O faza fixa provocata de Boateng, pentru care mijlocasul campioanei Romaniei a si primit cartonasul galben.

Un gol care ar putea fi trecut si pe statul de plata al lui Balgradean, acesta intervenind tarziu pe coltul aparat de zid la faza fixa.

Caseta tehnica

Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin (Bundgaard ’53) – Tibbling, Lauenborg (Hammershoj-Mistrati ’66), Johnsen, Ankersen (Onovo ’84) – Egho (Kamara ’66), F. Bundgaard (Kehinde ’46). Antrenor: Thomas Thomasberg.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea (Susic ’71), Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (Sigurjonsson ’46), Boateng (Rodriguez ’84), Deac, Omrani, Debeljuh (Alibec ’71), Păun (Costache ’84). Antrenor: Dan Petrescu.

Partida a fost arbitrată de scoţianul Donald Robertson.



CFR Cluj si-a luat adio de la primavara europeana dupa 1-2 in deplasare cu Randers