Conference League

CFR Cluj, remiza in deplasare cu Shaktyor Soligorsk. Cate o bara de fiecare parte!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Echipa din Belarus s-a dovedit o nuca mai tare decat se arata pe hartie si CFR Cluj se poate declara multumita cu rezultatul de egalitate (0-0) inregistrat in meciul disputat la Sakarya, in Turcia. Calificarea in playoff-ul Conference League se va decide in returul programat peste o saptamana in Gruia.

Partida a inceput cu trei mari ocazii in primele 20 de minute, doua dintre acestea fiind trecute in contul formatiei din Belarus.

La doar a doua aparitie pentru CFR Cluj, portarul italian Simone Scuffet a avut o super interventie, in minutul 6, la reluarea lui Correia da Silva din sase metri.

Zece minute mai tarziu bara transversala a salvat-o pe campioana Romaniei la reluarea de cap a lui Satara in urma unei lovituri de la coltul terenului. Acelasi Scuffet a deviat decisiv balonul.

CFR Cluj a trecut pe langa deschiderea scorului, in minutul 19, cand Yuri Matias a reluat cu capul din centrarea lui Ciprian Deac si mingea s-a dus in bara din dreapta.

Prudenta s-a instalat in jocul celor doua echipe in partea secunda, prima actiune demne de tinut minte fiind la sutul lui Ivanovic din minutul 53.

Soligorsk a avut o buna sansa, in minutul 62, cand acelasi Ivanovic a trimis in careu pentru Placca.

Cu un sfert de ora inaintea finalului CFR Cluj a ratat de putin prin Gabriel Debeljuh la una dintre putinele aparitii pe faza ofensiva.

Shaktyor Soligorsk a inceput meciul de la Sakarya (Turcia) cu doar trei jucatori de nationalitate bielorusa in primul 11.

Returul este programat pe 11 august la Cluj-Napoca.

Caseta tehnica

Şahtior Soligorsk: Plotnikov – Simunovic, Satara, Filipenko , Antic – Divanovic (Ahmedi '73), Krymi, Korzun – Vitor Feijao, Placca, Ivanovic (Iuzepciuk '79). Antrenor: Serghei Tashuev.

CFR Cluj: Scuffet – Graovac (Braun '76), Yuri, Burcă, Camora – Cvek, Boateng (Hoban '85), Păun (Jefte '70) – Deac, Debeljuh, Roger (Petrila '85). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Satara '45+1, Korzun '48, Iuzepciuk '89 / Deac '80

Arbitri: Ioannis Papadopoulos - Konstantinos Nikolaidis, Vasileios Nikolakakis - Athanasios Tzilos.



CFR Cluj, remiza in deplasare cu Shaktyor Soligorsk. Cate o bara de fiecare parte!