Conference League

CFR Cluj, prestatie jalnica pe Olimpico. Lazio castiga in inferioritate numerica din minutul 15!

Sursă foto: https://twitter.com/OfficialSSLazio

Lazio s-a impus, cu 1-0, in fata celor de la CFR Cluj, dupa un meci extrem de slab pentru echipa antrenata de Dan Petrescu.

Practic doar in primele 15 minute cele doua echipe au jucat 11 la 11. Patrunderea lui Krasniqi a scos eliminarea pentru Patric in urma unui fault in postura de ultim aparator.

Un avantaj numeric de care CFR Cluj n-a fost capabila sa profite. Mai mult decat atat, echipa lui Dan Petrescu a incasat gol la ultima faza a primei reprize dupa o faza fixa.

Felipe Anderson a saltat mingea in careu pentru voleul decisiv trimis de Ciro Immobile si Lazio intra in avantaj la cabine, cu un om mai putin pe teren.

La 0-0, in minutul 8, Scuffet blocase in extremis cu piciorul sutul lui Milinkovic-Savic din interiorul careului.

Dan Petrescu a mutat la pauza cu Petrila in locul lui Deac (37 ani), dar nici intrarile lui Malele si Janga n-au reusit sa produca pericol la poarta lui Lazio.

Astfel, CFR Cluj a incheiat meciul cu un singur sut pe poarta adversa, desi, cu riscul de a ne repeta, a avut un jucator in plus din minutul 15.

O superioritate numerica ce nu s-a vazut aproape niciun moment in exprimarea din teren a celor doua formatii.

Probabi ar fi fost nevoie ca de la Lazio sa mai fie dati afara alti doi jucatori pentru ca CFR sa emita mai multe pretentii la poarta adversa.

Un avantaj minim pentru Lazio inaintea returului din Gruia programat peste o saptamana, de la ora 19:45.

Daca va repeta jocul de pe Olimpico, unde au fost prezenti doar 11.690 de spectatori, CFR Cluj nu are nicio speranta la fortarea calificarii.

Este deja a treia infrangere consecutiva in toate competitiile pentru CFR si ramane de vazut pana unde merge rabdarea lui Nelu Varga, cel care a promis o prima importanta pentru calificare.

Caseta tehnica

Lazio: Maximiano - Lazzari, Patric, Casale, Hysaj (Marusic ’61) – Milinkovic-Savic, Marcos Antonio (Gila ’18), Vecino - Felipe Anderson (Cancellieri ’81), Immobile (Rodriguez ’61), Zaccagni. Antrenor: Maurizio Sarri;

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora – Deac (Petrila ’46), Muhar (Hoban ’61), Boateng (Cvek ’46), Krasniqi – Yeboah (Janga ’82), Birligea (Malele ’61). Antrenor: Dan Petrescu;

Cartonaşe galbene: Zaccagni ’39, Milinkovic-Savic ’43, Hysaj ’49 / Boateng ’41, Yuri ‘45+3, Hoban ’79;

Cartonaş roşu: Patric ‘15;

Craig Pawson din Anglia a arbitrat la centru.



CFR Cluj, prestatie jalnica pe Olimpico. Lazio castiga in inferioritate numerica din minutul 15!