Conference League

CFR Cluj invinsa in Gruia de o echipa care nu mai castigase de zece meciuri. Spectatorii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu!

Sursă foto: https://twitter.com/Sivasspor/

Un gol din penalty a inclinat balanta, joi seara, in partida dintre CFR Cluj si Sivasspor, formatie care a avut doar cinci rezerve in Gruia.

La 0-0, in minutul 25, CFR Cluj a ratat o mare ocazie in urma unei lovituri de la coltul terenului. Yeboah a reluat cu capul in bara, iar de acolo mingea a ajuns la Muhar. Sutul acestuia a fost respins de pe linia portii, faza la care cei de la CFR Cluj au reclamat un hent.

Jocul a continuat, in Conference League nefiind arbitraj video, iar doua minute mai tarziu arbitrului Allard Lindhout din Olanda a dictat lovitura de la 11 metri pentru Sivasspor.

Deac l-a faultat in careu pe Agielski, iar ivorianul Gradel a transformat pentru 0-1!

Un rezultat care avea sa fie pastrat pana la final in pofida unei dominari accentuate a celor de la CFR Cluj.

Raportul suturilor spre poarta a fost 26-9, iar cel al cornerelor 7-1 in favoarea campioanei Romaniei.

Chiar si asa, Sivasspor a ratat o mare ocazie prin Angielski, in minutul 81, la o faza singur cu portarul.

Paun, jucator intrat in locul lui Deac, a ratat si el o mare ocazie, in minutul 87, cand portarul Vural a respins in extremis in corner.

CFR Cluj ramane cu un punct dupa doua meciuri si urmeaza sa intalneasca cel mai puternic adversar din grupa de Conference League.

Slavia Praga a revenit de la 1-2 si a invins pe Ballkani, cu 3-2.

Echipa din Cehia si Sivasspor au fiecare cate patru puncte, in timp ce Ballkani si CFR Cluj raman cu un punct in clasament.

Imediat dupa ultimul fluier spectatorii din Gruia i-au cerut demisia antrenorului Dan Petrescu.

Ca o pata de culoare, cei de la Sivasspor au evoluat cu un echipament imprumutat de la CFR Cluj, dupa ce bagajul delegatiei turce s-a ratacit fara urma in aeroportul din Cluj-Napoca.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Scuffet -  Cr. Manea (Braun 78), Yuri, Burcă, Camora – Deac (Păun 56), Boateng (S. Buş 78), Muhar - Yeboah, Janga (Malele 69), Petrila (Bordeianu 56). Antrenor: Dan Petrescu.

Sivasspor: Vural - Paluli, Goutas, Appindangoye, Ciftci - Ulvestad, Charisis – Musa (N’Jie 57), Dia Saba (Albayrak 90), Gradel – Angielski (Osmapasa 84). Antrenor: Rıza Çalımbay.

Cartonaşe galbene: Camora 60, Burcă 90+5 / Ciftci 18, Vural 85, Ulvestad 90+1.

Arbitri: Allard Lindhout – Mario Diks, Erwin Zeinstra (Olanda).



CFR Cluj invinsa in Gruia de o echipa care nu mai castigase de zece meciuri. Spectatorii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu!